Van, aki évek óta alkalmi munkákból él? Hogy viselitek lelkileg?
Hány éves vagy? Milyen nemű?
Családod támogat-e szükség esetén megfelelő módon?
Párkapcsolat? Élettárs? Házasság? Gyermek/gyermekek?
Lakókörnyék (kb. helyszín)? (Budapest, Pest Megye, Nagyváros, Kisváros, Nagyközség, Kisközség, stb.)
Nekem volt egy 3-4 éves időszak a 2008-as "válszág" idején és utána. Iszonyat megterhelő volt lelkileg. Mindent elvállaltam a kerti munkától az utcaseprésig csak, hogy meg tudjak élni. Összeszorul a gyomrom, ha eszembe jut.
Közben szereztem még egy szakmát levelezőn és nagy nehezen sikerült elhelyezkednem egy normális cégnél. Remélem soha nem jön vissza az az időszak...
1-es válaszoló vagyok.
Meg tudlak érteni, hogy nem könnyű elviselni ezt a helyzetet! Én felsőfokú végzettségre törekedtem - még nincs diploma, DE NEM ADOM FEL A REMÉNYT, HOGY EGYSZER SIKERÜL!
Beteg hozzátartozó ápolása mellett többféle önkéntes munkát vállaltam el. (Egy ilyen alkalommal találtam meg Életem Párját is...)
Üdv: 44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!