Nagyon tetszik egy munkatársam, aki hát nem teljesen munkatársam, de egy fedél alatt dolgozunk. Hogyan szeressek ki belőle? Többi lent.
Egy bevásárlóközpontban vagyunk, ahol ő eladó, én pedig ott bent egy gyorsétteremben vagyok. Ismerek minden ott dolgozót, de ő rögtön megfogott. Teljesen más,mint a többi férfi. A viselkedése, a nézése, a humora, a tehetsége...olyan más...odáig vagyok êrte. Idősebb tőlem. Pontosan nem tudom hány éves, de olyan 35-40 között lehet. Mindig mikor mosolyog rám, szerintem elpirulok. Olyan széles mosoly ül az arcomra, hogy ha próbálnám de tudnék nem mosolyogni rá. Annyira boldog vagyok mikor látom őt. Ha látótávolságban van, nem tudom róla levenni a szemem. Folyton azt vàom, hogy rám nézzen, odajöjjön. Mindig Lattet iszik, és valamelyik nap mikor visszahozta az üvegpoharat, ezt mondta: Egy istennő vagy. Nem akartam elhinni. Szinte sokkot kaptam. Meg se tudtam szólalni. Aztán mosolygott és elment. Alvás előtt is rá gondolok. Mikor épp nem dolgozik, egész nap rá gondolok :/ családja nincs tudtommal. Sok mindenben tehetséges. Szeretek vele beszélgetni, és mindig megnevettetjük egymást. Mikor lehangolt vagyok,felvidít. Nem mondom, hogy tetszek neki, és nem is gondolom ezt,hisz sokkal fiatalabb vagyok tőle, és nem látok semmi jelet, ami azt mutatná, hogy érdeklem őt. Hogyan felejthetném el?
L
Szerintem küldj neki Facebook Messengeren egy ilyen mély tartalmas üzenetet:
:)
Nekem jellemzően így szokták csajok jelezni, hogy ha tetszek nekik. (De ez nem is jelent szimpla tetszésnél többet.)
Aztán vagy lép, vagy sem. Azért mert egyszer éppen olyan hangulatod volt, hogy virtuálisan rámosolyogtál meg nincs miért szabadkoznod.
Ha nem lép, akkor lezárod magadban azzal, hogy nem kellesz neki, meg akkor ő sem fog flörtölgetni.
Ha meg kellesz, akkor jókat szexeltek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!