Nők! Szerintetek ez mennyire gáz, ha egy főnök így gondolkodik?
Megmondja kerek-perec, hogy csak olyan nőket hajlandó alkalmazni, akik amellett hogy képzettek, csinosak is?
Ennek oka pedig egész egyszerű:
Csak szép és vonzó nőkkel hajlandó magát körbevenni, de ez nem jelenti azt, hogy akkor próbálkozik vagy molesztál bárkit is.
Szimplán kellemes társaságot akar és ezért hajlandó fizetni is(egyértelmű, hogy minimálbérért nem fognak olyan nők jelentkezni, akik hetente járnak fodrászhoz).
A szépség alatt pedig azt kell érteni, hogy adnak magukra, tehát nem feltétlenül kell úgy kinéznie, mint Palvin Barbi, lehet átlagos arc is, csak ne hiányozzon a foga, legyen tiszta az arca stb.
Te vagy az a zenész itt, aki fiatal nő tolmácsot keresett külföldi utakra?
A munkájára kicsit is adó ember (férfi és nő) nem vállal el olyan pozíciót, ahol a szakmai helyett ilyen döntések alapján választanak.
(És hiába a púder, be fog próbálkozni a főnök)
Mi ebben a felszínes?
Direkt leírtam, hogy igazából csak arról van szó, hogy legyen ápolt a nő, igényes magára.
Egyébként nem zenész vagyok.
"akik amellett hogy képzettek,"
Itt pedig leírtam, hogy nem váltja ki a vonzó külső a munkát.
Szövegértés nem az erősségetek :)
Pontosan nem értem a kérdést. Először azt írtad, hogy "csak szép és vonzó nőkkel hajlandó magát körbevenni", aztán azt, hogy "A szépség alatt pedig azt kell érteni, hogy adnak magukra, tehát nem feltétlenül kell úgy kinéznie, mint Palvin Barbi, lehet átlagos arc is, csak ne hiányozzon a foga, legyen tiszta az arca stb."
Ez messze nem ugyanaz a két kategória. Ha az első igaz, akkor egy felületes barom, aki nem való főnöknek. Ha a második állítás igaz, akkor ez teljesen érthető, hiszen egy munkavállaló hozzájárul a cég arculatához, megítéléséhez. Ha koszos, igénytelen, büdös emberek dolgoznak egy helyen, akkor az sokat elmond egy cégről.
Nincs itt vaj a szövegértéssel és hiába magyarázod utólag.
Első kikötés a megjelenés, csak utána jön a szakmai tudás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!