ahogy en eszrevettem ahol kevesebb vegzettseget varnak el ott altalaban tobb a csunya es goromba ember. persze a szepseg relativ, de az apoltsag nem. es az is hianyzik sok embernel (nyilvan nem mindenkire vonatkozik ez). a masik meg inkabb jobban zavar: ahol kevesebb a vegzettseg ott hajlamosabbak az emberek parasztabbul beszelni egymassal, legalabbis tobb a fusztralt bunko ember. illetve fura fazonok is vannak. szerinted melyek ezek a munkakorok? vagy mindenhol egyforma az ilyenek aranya?
9: Mert Németh Szilárd a pacal nyúljával való zabálása közben azokról a dolgokról beszélget, mi?
2019. okt. 17. 15:29
22/27 anonim válasza:
21: Érdekes, hogy te is csak erre reagálsz, a 12-esemre nem.
2019. okt. 17. 16:18
23/27 anonim válasza:
Olyan helyeken, ahová mindenkit felvesznek, akinek van 2 keze, 2 lába, és le tudja írni a nevét helyesen. 8 általánossal végezhető betanított munka és társai.
Viszont akad kivétel is: nálunk a cégnél az egyik középvezető csaj, egy intelligens, több diplomás, nyelveket beszélő nő, ám emberileg egy utolsó, legalja r****c, aki mindenkin átgázol, és sorra mondanak fel a beosztottjai, mert senki se bír vele együtt dolgozni hosszú távon.
2019. okt. 17. 18:46
24/27 anonim válasza:
Ne hari de mi ez a szöveg h legalja emberek? Hogy mérheted iskolai végzettséghez egy ember értékét? A legalja az és pont ettől akiből ilyen kérdés kijön. Szted kúlturált magas intelligencia hányadossal magas értelmi színvonallal rendelkező ember feltesz ilyen kérdést? Fel ezek szerint bár fogalmam nincs hány diplomával vagy megáldva mert ha van diplomád úgy még gázabb. Nem szeretnélek sértegetni de pont ettől van annál is alább akiből ilyen szöveg kibukik. Igen dolgoztam több diplomás taplókkal is együtt, k..a nem ez számít. S voltam olyan helyen ahol fizikai ( értékes) munkatársak is voltak egyszerű tiszta szívű és nagy lelkű emberek, példát vehetne tőlük pár többdiplomás nyomi.
2019. okt. 18. 11:36
25/27 anonim válasza:
@11:36
Nem arról szól hogy az iskolai végzettséghez méred az emberek értékét. Alacsony iskolai végzettséggel is lehet valaki jó ember meg magassal is rossz. Egyszerűen csak az élet és a tapasztalat mutatja azt, hogy az alacsonyan iskolázott emberekből kerülnek ki legtöbbször az "alja emberek".
Az se véletlen hogy régen mikor még léteztek kimondottan szakmunkásképző iskolák, akkor a városokban azokat nevezték "gengszterképzőnek". Mert olyan emberek jártak oda. Persze elvétve akadtak ott is akik "szakma kiváló tanulója" meg hasonló emberek, de többnyire nem ez jellemezte ezeket az intézményeket. Az olyan szülő, akit érdekelte a gyereke, az inkább lebeszélte a gyerekét hogy ilyen intézménybe tanuljon tovább..
2019. okt. 18. 11:59
26/27 anonim válasza:
24: Te is az a fajta vagy, aki a kivételeket akarja általánosságként beállítani. Hányszor kell még elmondani: Nem azt állítjuk hogy 1db bunkó diplomás és korrekt segédmunkás sem létezik. Az ARÁNYOKRÓL beszélünk.
2019. okt. 18. 15:17
27/27 anonim válasza:
Mellesleg, nekem többször is jöttek már egyesek avval a maszlaggal, hogy "A munkásosztálybeliek sokszor értelmesebbek, mint az egyetemet végzett diplomások." Mindig kértem, hogy legyenek szívesek ezt az állításukat alátámasztani egy vagy több példaesettel. Erre már soha semmit nem reagáltak. Valaki esetleg végre megtehetné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!