Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkakorokben dolgoznak...

Melyik munkakorokben dolgoznak a legalja emberek?

Figyelt kérdés
ahogy en eszrevettem ahol kevesebb vegzettseget varnak el ott altalaban tobb a csunya es goromba ember. persze a szepseg relativ, de az apoltsag nem. es az is hianyzik sok embernel (nyilvan nem mindenkire vonatkozik ez). a masik meg inkabb jobban zavar: ahol kevesebb a vegzettseg ott hajlamosabbak az emberek parasztabbul beszelni egymassal, legalabbis tobb a fusztralt bunko ember. illetve fura fazonok is vannak. szerinted melyek ezek a munkakorok? vagy mindenhol egyforma az ilyenek aranya?
2019. okt. 17. 08:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Melyik munkahelyen beszélgetnek kozmoszról meg filozófiáról? (az érintett tudományokkal foglalkozó kutatócsoportok kivételével persze)
2019. okt. 17. 10:03
 12/27 anonim ***** válasza:
25%

11: Költői túlzásról nem hallottál még? A lényeg, az ilyenfajta munkahelyeken leginkább olyanokról megy a téma, mint hogy :Így a punci, úgy a punci, meg a dugás. Így meg úgy berúgtam a hétvégén, meg belekötöttem valakibe a kocsmába, jól szétvertem. Az asszony tegnap jól felidegelt, ezért elvertem.

Ne akard már nekem beadni, hogy az irodákban és hasonló felsőbb végzettséget igénylő munkahelyeken is ilyenekről beszélgetnek a dolgozók.

2019. okt. 17. 10:13
 13/27 anonim ***** válasza:
35%
Ja, és azt se felejtsük el, hogy az említett aljább helyeken százszorta jobban megy az irígykedés meg a másik fúrása.
2019. okt. 17. 10:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legalja emberek vannak, nem munkakörök. De ha a saját előítéleteimet nézem, akkor a legtöbb problémám azokkal a sales-esekkel szokott lenni, akik nyilvánvalóan becsapnak szerencsétlen embereket. Van egy rakás hitelügyintéző is, akik ilyenek. Ha valaki tudja, hogy a másik kifejezetten rosszul jár a termékkel, amit rátukmálnak, de kell a havi teljesítéshez pár bepalizható szerencsétlen, annál rosszabb embert keveset tudok elképzelni. Tudom, hogy sok ember szerint az ilyenek "élelmesek" meg "rátermettek", de nekem hánynom kell tőlük.
2019. okt. 17. 11:25
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
Én most készülök betanított munkára, van szakmàm, de azzal nem kellek sehova, most is szakmàt tanulok, egyetemre gyűjtök, akkor most én is "legalja ember" vagyok? :( Brühühü...
2019. okt. 17. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
16: Nem a végzettség határozza meg, hogy ki az alja.
2019. okt. 17. 12:05
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
15: Öcsém, én csak leírtam a tapasztalaimat. De van egy olyan érzésem, hogy te is az ilyen emberek közé tartozol.
2019. okt. 17. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
A felsoroltakon kívül jellemileg: rendőr, ellenőr, kormányablak ügyintéző, közműszolgáltatók ügyfélszolgálata, szmk, közös képviselet, ingatlanos, biztosítási és egyéb ügynök, posta stb stb
2019. okt. 17. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
33%
Ja és természetesen nem szabad kihagyni azokat, akik egyszerűsített foglalkoztatásúként napról napra dolgozgatnak valahol
2019. okt. 17. 12:41
 20/27 Metionin ***** válasza:
72%
Nálam a "legalja" az inkább ilyen erkölcsi dolog, szóval olyan ember, aki mást kihasznál, másokon átgázol, pletykál, stb. Ilyenek pedig mindenhol vannak, nem munkahelyfüggő. Dolgoztam már napszámtól kezdve gyáron át tudományos helyekig (labor, egyetem) és mindenhol találtam ilyen gyökereket. Persze ha rosszabbak a munkakörülmények, ott a dolgozók is lehetnek frusztráltak, idegesek de ezt nem lehet levetíteni arra hogy pl. gyár mert azok közül is vannak nagyon szar helyek és tök modern gyárak is ahol figyelnek a dolgozókra és emiatt nincs annyi kiégett, a világra dühös dolgozó. Abban tudok egyetérteni, hogy vannak szar munkahelyek, ahonnan mindenki tovább lép amint megteheti, így a végén akik hosszabb ideje ott vannak, azok olyan emberek, akik nem tudtak jobb helyekre bejutni. Na ők sokszor tényleg bunkók, irigyek, dühösek mert ott ragadtak. De ilyen helyből is van ugyanúgy ügyfélszolgálatos meló, IT meló mint gyár vagy mosoda.
2019. okt. 17. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!