Felmondanál, ha egyébként szuperjó főnököd van?
9 hónapja dolgozok egy munkahelyen, már jópárszor kerülgetett a dobbantás gondolata, de külső tènyezők miatt maradtam, illetve amikor végül felmondtam, lebeszélt mindhárom főnököm, mondván szuperjól végzem a munkám, szeretnek, stb stb.
Maradtam, de már ezerszer megbántam. Utálom ezt a munkát, kivagyok tőle idegrendszerileg, nem is az én világom egyáltalán (13 év munkatapasztalatom van iroda világában).
Szivem szerint felmondanék és dec.31ig maradnék. Kolleganőm 1 hónapja van itt, addigra lesz 4 hónap tapasztalata.
Viszont iszonyú rosszul érzem magam már most dolog miatt, mert annyira rendesek a főnökeim múgy. Mindig kedvesek, emberiek, rugalmasak, segítőkészek. Én pedig most nehéz helyzetbe hozom őket, mert kereshetnek megint új embert. Sok-sok idő kell betanuláshoz, sok nehéz pillanatuk lesz.
Mit tennétek? Nézzem mindig más érdekeit, en meg szenvedjek nap mint nap, vagy legyek önző és éljem a saját életem? Dilemmaznatok ilyesmin?
A magad érdekeit kell nézned, nem a főnökeidét.
Pláne, hogy melóhelyeken mindenki pótolható.
Köszönöm az újabb válaszokat. Igen, ezt a pótolhatóságot kell még magamban helyretenni, hogy ne legyen bűntudatom, hogy milyen nagy kalamajkát fogok okozni a távozásommal.
De már jó úton vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!