Ha lebecsülne a munkáltatód, akkor hogyan reagálnál rá, hogy helyesen mérje fel a helyzetet?
SEHOGY.
Vagy ennél értékesebb ember vagyok és akkor keresek más munkahelyet és más fönököt, ami megbecsül, vagy igaza van, akkor meg befognám a szám, hogy még véletlen se rúgjon ki. (Ha ez a kérdés komolyan felmerül benned, akkor a második kategória a valószínübb.)
"Azért mindenki nem mondhat fel."
MINDENKINEK nem is kell, CSAK ANNAK, aki magát töbre értékeli, mint amot a fönök mondott!
De kérdező, fel lehet mondani mindenkinek, van elég munka. Legutóbbi ilyesmi után csak azért nem bæsztam oda a közvetlen főnökömnek a felmondást azonnal, mert tettem egy igéretet egy nála sokkal magasabb szinten lévőnek, aki tett egy másik cégcsoporton belüli ajánlatot. (Nem fogadtam el végül)
A “beszélgetés” 12 óra körül volt, 4re volt 3 leegyeztetett interjúidőpontom, 1 telefonos interjún túl voltam 5-ig, másnap 5kor egy már egy interjú után közvetlen volt egy fix ajánlatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!