Lenne benned harag, ha a munkáltatód zsugori lenne veled szemben? (42/N)
Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 19:56
1/5 anonim válasza:
Nem, de pluszt nem rakok a munkámba, annyi ötletet, know how-t lopok el amennyit nem szégyenlek, és adott esetben a konkurenciánál több pénzért folytatom a karrierem.
Szóval ne spúroskodj a kulcsemberekkel...
Gumicsontot dobni nekik, nyaralás, bónusz, karácsonyi ajándék so on...
3/5 anonim válasza:
Lenne leginkább akkor ha kivételezések vannak, tehát van akivel nem az hanem mondjuk csak velem, vagy a dolgozók egy kisebb részével. Akkor kevésbé haragudnék ha egytől egyig mindenkivel ilyen lenne, akkor simán beadnám a felmondásom és kalap. Az meg még inkább bosszantana ha csak velem lenne ilyen.
4/5 anonim válasza:
Igen van, epp most "lopott" meg 2 nap szabadsaggal.
Ahogy masokat is.
Nemreg lett fonok, es 10 nap alatt tonkretett mindent amit felepitettunk 10 ev alatt.
5/5 anonim válasza:
Nem. Amikor alkalmazott voltam, tudtam hogy kevés pénzért dolgozok, de valahol kellett tapasztalatot szereznem és legalább valamennyi kezdőtőkét saját vállalkozáshoz. A vezetőség elkezdte csökkenteni az alapból is kevés fizut, a végén már a szakmunkás minimálbért kaptam. Megmondtam hogy felmondok 1 hónap mulva, keressenek valakit a helyemre..úgy is volt. Azóta már csődbe is ment a cég, mert minden fiatal otthagyta és nem találtak új embereket /meg egyéb sóherséghez kapcsolódó okok miatt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!