Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkó/fura dolog lenne az...

Bunkó/fura dolog lenne az irodába behozni egy saját vízforralót az asztalomra?

Figyelt kérdés

A munkahelyen én nem kávézok egyedül, én inkább teát szoktam inni, napi 2-3-4 bögrével.

Sajnos a munkatársaim nem igazán vigyáznak a vízforralóra. Fél éven belül ma reggel ment tönkre a harmadik. Benne hagynak napokra 1 liter vizet, máskor üresen indítják el, satöbbi, persze vízkőtleníteni is csak én szoktam. Persze nekik jó, mert ha elromlik, akkor ott a kávégép, tudnak abból is inni, de nekem ilyenkor marad a mikrós tea, ami azért nem a legfinomabb...

Már azon gondolkozok, hogy veszek magamnak egy kis vízforralót, amit csak én használnék, és beraknám az asztalomhoz, akkor végre tisztán lenne tartva, nem lenne tönkrevágva, közelebb is lenne, stb.

De nem tudom, ez mennyire lenne fura vagy bunkó dolog? Van más, akinek így van? Mit szólnának hozzá?

2019. okt. 7. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

miért lenne bunkóság? nekem az asztalomon van egy vízforraló és egy kávéfőző is, aki meg hozzányúl annak eltöröm a kezét.

29F

2019. okt. 7. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy ötlet

Valami jó kis dekor cuccal el tudod takarni vagy pl össze ragasztasz 3 olyan nagyobb irattárolót és oda teszed a vizforraló elé.

Így lehet nem derül ki hogy neked van, és így nem fogják tönkre vágni.

2019. okt. 7. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
A termosz nem lehet opció? Ha abban vinnéd a teát, egész nap meleg maradna, nem kellene forraló.
2019. okt. 7. 23:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Inkább nem innék teát, mint hogy ne legyen friss. :D Most a szomszéd épületbe járok át csinálni, szóval hálistennek megoldható, aztán pár napon belül intézek valami megoldást.
2019. okt. 8. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazából ez a kollégáktól függ. Nálunk viszonylag lazán kezelik az ilyesmit az irodában... vízforralót ugyan még nem láttam, de párologtatót, saját asztali lámpát, masszírozós székpárnát már igen, és senki nem tartotta ezeket furának.
2019. okt. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!