Ti dolgoznátok otthonról? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 22:10
11/15 anonim válasza:
Én is itthonról dolgozok,és több előnye van mint hátránya. Szeretem hogy akkor kelek amikor akarok, úgy dolgozom ahogy akarok, akkor teázok, vagy tartok szünetet és annyi ideig ameddig akarok.
Amit nem szeretek benne, hogy néha bezárva érzem magam, főleg ha egész nap-napokig csak a boltig mozdulok ki. Mondjuk ez az én saram is, nem feltétlen a munka tehet róla.
12/15 anonim válasza:
10: Nálam nem lenne kérdés, hogy ki vagyok kapcsolva munkaidőn kívül, vagy nem veszem fel.
13/15 anonim válasza:
Kipróbàlnàm, de nem hiszem, hogy örökre csinálnàm.
14/15 anonim válasza:
Hajlamos vagyok arra, hogy antiszociális legyek amin kizárólag csak az segít, ha kimozdulok - emberekkel beszélgetek. Otthonról biztos csak rosszabbodna a helyzetem.
Olyat el tudnék képzelni, hogy mikor besokallok 1-2 hónapra elvonulnék otthon, de hosszabb ideig szerintem nem "egészséges".
15/15 anonim válasza:
Úgy tökéletes nekem, ahogy most van: ha kell, tudok menni 1-2-3 nap home office-ra, és ezt imádom, hihetetlenül nagy segítség tud lenni alkalmanként! Viszont nem dolgoznék állandóan otthonról, szerintem nem tudnék megfelelően koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!