Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti bevállalnátok?

Ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés
Diplomás vagyok, felelősségteljes munkám volt itthon sokrétű de fizetni nem akartak.. most tanulok egy másik szakmát. Közben szeretnék kimenni külföldre. Tökéletes lenne valami gyári betanított munka nyelv ismeret hiányában. Ti bevállalnátok ezt a pénz miatt? 3-4 évről lenne szó. Tehát nem örök életre szól. Csak amíg megszeditek magatokat. Nő vagyok egyébként.
2019. okt. 2. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Sántít a sztori. Diploma nyelvvizsga nélkül? Hogyan?

Nyelvismeret nélkül meg nem fognak gyárba felvenni. Ennyit tudhatnál.

2019. okt. 2. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Van nyelvvizsgám, de ezer éve nem használom. És valószínűleg megkopott. Ezért írtam hogy nyelv nélkül.
2019. okt. 2. 10:04
 3/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem meg nem erre irányult amit te megválaszoltál. Hanem arra hogy ki vállalna be? S ki mit gondol róla?
2019. okt. 2. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ostobasag.

Kint sincs kolbaszbol a kerites.

Ha nem valami bufe-szakos diplomad van, akkor dolgozz azzal akar Magyarorszagon, akar kulfoldon.

2019. okt. 2. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Bevállalnám, HA lenne kint rokonom/ismerősöm aki tudna segíteni legalább a hivatalos ügyeket elintézni pl. adószám, biztosítás, szerződés stb... Nem tudom mit takar a megkopott nyelvismeret, azaz, hogy mennyit felejtettél, de azért annyi szint jó lenne, hogy megértsd legalább a kiírásokat és alap kommunikációt tudj létesíteni, utána a többi jön magától, bele fogsz jönni. Nyelvismeret nélkül sem lehetetlen, ismertem nem egy ilyen személyt aki így élt kint, és elboldogult igaz, nem egyedül. Pl ahol én dolgoztam, ott a munkahely 40%-a magyar dolgozó volt, a többiek románok/lengyelek/litvánok voltak, de a vezetőség között is volt magyar. Szóval, ha egy ilyen helyet kifogsz, nem nagyon kell aggódj a nyelv miatt. Lakhatásban tudsz spórolni a legtöbbet, érdemes minél több lakótárssal összeköltözni, sőt, nagy az esélye, hogy legalább egy valaki olyan helyzetben volt mint te, így lenne aki tudna segíteni. Persze nem a legélvezetesebb így élni, de ha a pénz a cél és kitartó vagy...

Nem tudom mi lenne neked a célországod, de annyit hozzáteszek, hogy a magyarokat egyre több helyen utálják, és lenézik/lekezelik (teljesen jogosan sajnos...). Ezért alapból meg leszel bélyegezve, amiből nehéz kitörni, de nem lehetetlen.

2019. okt. 2. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

Ha volt valódi értelmes nyelvtudásod, akkor azt egy intenzív tanfolyammal fel tudod frissíteni.

Egyébként milyen munka ami nem fizet elég jól és mit tanulsz aminek semmi értelme és inkább ki akarnál menni külföldi sorra?

2019. okt. 2. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyári betanított->fix, keveset fizet, megeszi az értelmes embereket.

Menj olyan helyre, ahol te döntöd el mennyit dolgozol, és fele ennyivel is meg tudod keresni az ottani fizud.

2019. okt. 2. 17:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Így van, keveset keres kint is egy gyári munkás. De én már kiszamoltam hogy 100ezerrel minimum többet el tudnék tenni félre mint itthon, tehát kb. 250-300 ezer körül havonta. Szerintem ez nem olyan rossz..és nem örökre szól
2019. okt. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!