Milyen érzés az amikor kidolgozod a beledet is és nagyon kevés pénzt kapsz érte, hogyan kezeled az érzést?
Belemet épp nem dolgozom ki, de kevés az órabérem és nagyon sokat bent vagyok.
Milyen érzès? Mint egy nyaralás, milyen érzés lenne? Szar, még a kajàn is muszáj spórolnom.
Hogy kezelem? Próbálom nyugtatni magam, hogy ez csak ideiglenes, ha végeztem az iskolàval ennek a többszörösèt fogom keresni.
Nem az érzés kezelem ilyenkor, hanem az álláshirdetéseket.
(Esetleg még nézegetem a továbbképzéseket.)
Én tanárnak tanultam. Mondták, persze, hogy kevés a fizetés, de gondoltam, nincsenek nagy igényeim. Amíg nem laksz egyedül, nem te fizeted a rezsit, nem igazán tudod, hogy tényleg milyen drága is az élet.
Amikor megkaptam az első fizetésemet, kiderült, hogy a havi fűtésszámlámat nem lehet belőle fizetni. Egyszerűen nem is értem, a tanárok hol laknak? Tömegszálláson? Régen legalább volt szolgálati lakás. Na, a lényeg, én 4 évig csináltam, szerettem, imádtam, aztán otthagytam, mert én nem zsebpénzért szeretnék dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!