Utálok dolgozni és utálom az embereket. Milyen állást ajánlanátok?
Először azt hittem hogy troll kérdés de aztán belegondoltam hogy biztos vannak ilyen begyepesedett magának való emberek is.
Az a baj hogy egy érettségi és angol az nagyon kevés a mai világban. Legalább nyelvvizsgád van arról az angolról?
Másik elég nagy gond hogy utálsz dolgozni.Na most aki utál dolgozni, az általában elég trehányan végzi a munkáját. Tuti hogy azért volt neked ennyi munkahelyed mert nem végezted jól a munkádat.
Egyébként az sem túl előnyös hogy utálod az embereket, ugyanis a legtöbb munkában így vagy úgy de fogsz emberekkel találkozni.
A helyedben kitanulnék vmi szakmát és vmi műszaki foglalkozást választanék.
Az egy dolog hogy neked milyen elkepzeleseid vannak, de cserebe lehetnenek realis igenyeid. Se jogsid, se szakma, embereket is kerulod, ne is felelj semmiert, de azert penzt kapjal atlag felett.
Elhiszem hogy komoly a kerdesed, csak az elvarasaid a toronyora lancostol kategoria.
Van nyelvvizsgam, bar nem attol tud valaki jol egy nyelvet, hogy van rola papirja. Egyebkent meg ebben az orszagban a normalis angol nyelvtudas nem tul gyakori.
Amugy azt mar megfigyeltem, hogy bűn, ha valaki utal dolgozni, mintha kotelezo lenne szeretni valami szart, amire ra vagy kenyszerulve az eletbenmaradashoz. Birka mentalitas.
Alapvetoen nagyon is precizen vegzem a munkamat, csak aztan eljon az a pont, hogy leszarom. Viszont soha nem emiatt lett vege egy munkaviszonyomnak. Az embergyuloletem mar inkabb benne volt 1-2x.
Egyszeruen unalmassa valik minden monoton szar, amit napi redszeresseggel kenyszerbol kell vegeznem.
A jelenlegi szar postai munkammal ennyit keresek, ugyhogy egyaltalan nem irrealisak az elkepzeleseim. Csak az ugyfelektol, meg a rohadt tespedestol akarok megszabadulni.
Amugy azt mar megfigyeltem, hogy bűn, ha valaki utal dolgozni, mintha kotelezo lenne szeretni valami szart, amire ra vagy kenyszerulve az eletbenmaradashoz. Birka mentalitas.
Rossz a megfigyelesed. Nem az a gond ha valaki nem imad dolgozni. En se mennek be dolgozni, pedig jo munkahelyem van. A gond azzal van hogy sok munkakerulo eloskodik valakin, es elvarja hogy legyen eltartva, es neki ezert semmit ne kelljen cserebe csinalni.
Szerintem ha segítséget kérsz más EMBEREKTŐL, akkor az már nem oylan nagy embergyűlölet. Ne hajtsd el azokat, akikről úgy érzed beszólogatnak, mert ők lehet jobban látnak téged, mint te magad.
Őszintén szólva egészen zavaros a saját magadról leírt lista, úgy tűnik fogalmad sincs mit szeretnél. Amire azt mondod, hogy valamennyire érdekel, arról is azt gondolod, hogy dehogy mert dolgozni nem szeretsz:)
Olyan egyébként nincs, hogy valaki nem szeret dolgozni, legfeljebb azt nem szereti, amit csinálnia kéne:)
Tehát bátran találd ki, hogy mi az, amivel rendszeresen foglalkoznál és mozdulj abba az irányba. Szerintem ilyen futárszolgálatos meló pont megfelelne neked. KEvés kontakt, sehol se vagy iagzából, de ehhez a jogsit meg kell szerezni. Én biztos, hogy megszerezném 35 évesen és aztán bele kell csapni a dolgokba, mert az idő gyorsan eltelik. Csajod van? Gyereket tervezel? A legjobb motivátor egy gyerek, aztán ez a sírós-rívós tiniviselkedés elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!