Ha a munkáltató hirdet álláskereső oldalon, akkor miért nem keresi meg az ott lévő hirdetésnek megfelelő embereket?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy az ilyen oldalakon, ha elvétve is, de akadna olyan álláskereső, aki megfelhetne nekik.(most legyen szó bármiről)
De ők mégsem keresik meg az ilyen embereket, csak azt várják, hogy majd hozzájuk jelentkeznek.
Miért nem működik vica-versa a dolog?
2019. szept. 9. 10:28
1/4 anonim válasza:
Előfordul, hogy megkeres a munkáltató.
De őszintén, ha pl el akarok adni valamit, akkor meghirdetem, nem bogarászom végig, hogy hátha valakinek a kereső hirdetése pont megegyezik az általam kínált tárggyal. Vagy ha utazok, meghirdetem az utat oszkáron, és jelentkezzen, aki jönni akar, nem nézem meg, keres-e valaki pont akkorra autóst.
2/4 anonim válasza:
Vannak olyan állások, amikre keresik az embert, mert kevesen értenek ahhoz, amit ott tudni kell. De ez ritka, a hazai munkaerőpiac több százezer betanított gyári melós, Adminisztrátor Mancika, Bármilyenmenedzser Petike és egyéb hasonló állása a tizenkettő egy tucat kategória: ha Jóska nem jelentkezik, majd jelentkezik Sanyi, ő is betanul hamar. Jelentkező pedig a munkaerőhiány ellenére is van bőven. Az egyszerűbb nappalos irodai munkákra tolonganak a bőcsészgazdász Gizikék, s gyári melókra meg egyre hülyébb cigányokat fogdosnak össze. Az ennél bonyolultabb állások esetében kell embert keresni.
3/4 anonim válasza:
Idő miatt. Így egyszerűbb és gyorsabb.
4/4 anonim válasza:
LinedIn-en pl rendszeresen kap ajánlatot akinek piacképes végzettsége/tapasztalata van, néha cégtől is de inkább fejvadászoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!