Mit tegyek ebben a slamasztikában, hogy ne romoljon tovább a helyzet?
A munkaban a csoportvezetö folyton velem foglalkozott , csipkedett , évödött , nekem magyarazott , a kollegak szóltak is hogy nem latom , hogy bejövökneki ?
En trefanak vettem , mert szerintem , ha egy ferfi akar valamit aztközli is.
Azonkivul megerdeklödtem , hogy foglalt a pasi , habár bejött de igy elengedtem a fulem mellett .
Egy lany nagyon kereste a baratsagom , sokat kacagtunk es egyutt lógtunk , azaz lógott rajtam . Igy bekerult ö is a figyelem központjaba, kiderult az is volt a celja, ezt akkor nem tudtam. A pasi folyton ugratott minket azzal , hogy tevesztette a nevunket , stb , aminek en nem örultem , az volt az erzesem , hogy kötekedésböl tévesztette a nevunket , stb
Vegul a csajjal abbahagytam a baratsagot , mert folyton a dolgaim bamulta , folyton kölcsön akart kérni és kiderult , hogy kétes társaságban forog , egyszer voltunk vasarolni es bamulta a bankkartya kódom amit beütöttem . Rögtön hivtam a bankom es letiltottam a kartyam , több gyanú merult fel , ezert egyszerubb volt abbahagyni a baratsagot , de most mindenki csodalkozott , hogy miert tettem es nem meseltem el . Nem kerdeztek , de rajtam kérték szamon ha hianyzott , hogy mit tudok róla , mert baratok vagyunk stb kb egy hónapot voltunk munkahelyi ismerösök , nem baratok .
Egyszer bejelöltem a facen es visszautasitotta , meg mikor jól egyeztunk igy rajöttem , jobb lesz lerazni
Utana a csoportvezetövel kezdett viccelni az en stilusomat atveve , de sokkal agresszivebben nyomult . A pasi kedves volt vele , de egy ideig tavolsagtartóbb .
Az utóbbi idöben a csaj folyton a pasi ajtaja elött volt , es hivogatta , gondoltam pontrateszi , de nem , viselkedesevel batoritotta a csajt .
Ezzel en tavolsagot vettem fel a pasitól mar nem viccelödtem vele , amire az beduhödött es mondta , hogy ne ignoraljam es ha valami bajom van mondjam meg , mindezt úgy hogy ökölbe szoritott kezzel
En nem merek a csaj útjaba allni , mert nagyon pszichopata tipus , hamar haragú , gyulölködö , miòta megszuntettem vele a kapcsolatot , folyton körulöttem van , ha beszelek valakivel fülel , beleszól , ha leülök , elém ül , bizonyitja , hogy öt ignoralni nem tudom .
A pasi parszor elnezest kert tölem , amikor öt kezdte elöterbe nyomni , hogy majd nekem is lesz sanszom stb
Ma odaig mentek a dolgok , hogy ( en sminkelek es a csaj nem ) , hogy azzal szórakoztatta a csajt , hogy a natúr a szép , a smink nem jó , meg hogy egyesek smink alatt úgy néznek ki , hogy nem ismered fel öket .
Többször megsértett igy , hogy a csajnak hizzon a mája , es a trefait nem ertekelem , mikor latom , hogy a masikkal szemben ezt a stilust nem engedi meg ....
A csaj jól szórakozik , mindenki értetlenul bamul , ugyanakkor a csaj pipa ram nagyon es betesz ahol tud
Ha nem mas , szolgaljon tanulságul a történetem ....
Most mar elegge elviselhetetlen a hangulat a szamomra , mit ajanlotok ?
Mit tehetek , es hogy latjatok a pasi viselkedeset ?
En 37 vagyok , a csaj 27 es a pasi 49
Mi itt a probléma?
Van egy pasi, aki nem független, és nem akarsz tőle semmit. Van egy barátnő 1 hónapig, akivel már nem vagy jóban.
Ez két számodra érdektelen ember, akkor miért zavar, hogy mit csinálnak?
Összetevesztesz valakivel
Az en anyam nyugdijas , nincsenek kollegai
Te valami nagyon egyszerű figura lehetsz, egy nagyon egyszerű munkahelyen és nyilvánvalóan mentális problémákkal küzdesz.
Nem tudom a történetedből milyen tanulságot lehetne, vagy kellene levonni, de nem ártana beszélned a háziorvossal és a segítségét kérni, mert teljesen be fogsz csavarodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!