Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ebben a slamasztiká...

Mit tegyek ebben a slamasztikában, hogy ne romoljon tovább a helyzet?

Figyelt kérdés

A munkaban a csoportvezetö folyton velem foglalkozott , csipkedett , évödött , nekem magyarazott , a kollegak szóltak is hogy nem latom , hogy bejövökneki ?

En trefanak vettem , mert szerintem , ha egy ferfi akar valamit aztközli is.

Azonkivul megerdeklödtem , hogy foglalt a pasi , habár bejött de igy elengedtem a fulem mellett .

Egy lany nagyon kereste a baratsagom , sokat kacagtunk es egyutt lógtunk , azaz lógott rajtam . Igy bekerult ö is a figyelem központjaba, kiderult az is volt a celja, ezt akkor nem tudtam. A pasi folyton ugratott minket azzal , hogy tevesztette a nevunket , stb , aminek en nem örultem , az volt az erzesem , hogy kötekedésböl tévesztette a nevunket , stb

Vegul a csajjal abbahagytam a baratsagot , mert folyton a dolgaim bamulta , folyton kölcsön akart kérni és kiderult , hogy kétes társaságban forog , egyszer voltunk vasarolni es bamulta a bankkartya kódom amit beütöttem . Rögtön hivtam a bankom es letiltottam a kartyam , több gyanú merult fel , ezert egyszerubb volt abbahagyni a baratsagot , de most mindenki csodalkozott , hogy miert tettem es nem meseltem el . Nem kerdeztek , de rajtam kérték szamon ha hianyzott , hogy mit tudok róla , mert baratok vagyunk stb kb egy hónapot voltunk munkahelyi ismerösök , nem baratok .

Egyszer bejelöltem a facen es visszautasitotta , meg mikor jól egyeztunk igy rajöttem , jobb lesz lerazni

Utana a csoportvezetövel kezdett viccelni az en stilusomat atveve , de sokkal agresszivebben nyomult . A pasi kedves volt vele , de egy ideig tavolsagtartóbb .

Az utóbbi idöben a csaj folyton a pasi ajtaja elött volt , es hivogatta , gondoltam pontrateszi , de nem , viselkedesevel batoritotta a csajt .

Ezzel en tavolsagot vettem fel a pasitól mar nem viccelödtem vele , amire az beduhödött es mondta , hogy ne ignoraljam es ha valami bajom van mondjam meg , mindezt úgy hogy ökölbe szoritott kezzel

En nem merek a csaj útjaba allni , mert nagyon pszichopata tipus , hamar haragú , gyulölködö , miòta megszuntettem vele a kapcsolatot , folyton körulöttem van , ha beszelek valakivel fülel , beleszól , ha leülök , elém ül , bizonyitja , hogy öt ignoralni nem tudom .

A pasi parszor elnezest kert tölem , amikor öt kezdte elöterbe nyomni , hogy majd nekem is lesz sanszom stb

Ma odaig mentek a dolgok , hogy ( en sminkelek es a csaj nem ) , hogy azzal szórakoztatta a csajt , hogy a natúr a szép , a smink nem jó , meg hogy egyesek smink alatt úgy néznek ki , hogy nem ismered fel öket .

Többször megsértett igy , hogy a csajnak hizzon a mája , es a trefait nem ertekelem , mikor latom , hogy a masikkal szemben ezt a stilust nem engedi meg ....

A csaj jól szórakozik , mindenki értetlenul bamul , ugyanakkor a csaj pipa ram nagyon es betesz ahol tud

Ha nem mas , szolgaljon tanulságul a történetem ....

Most mar elegge elviselhetetlen a hangulat a szamomra , mit ajanlotok ?

Mit tehetek , es hogy latjatok a pasi viselkedeset ?

En 37 vagyok , a csaj 27 es a pasi 49

2019. szept. 30. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Mi itt a probléma?

Van egy pasi, aki nem független, és nem akarsz tőle semmit. Van egy barátnő 1 hónapig, akivel már nem vagy jóban.

Ez két számodra érdektelen ember, akkor miért zavar, hogy mit csinálnak?

2019. szept. 30. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy a minden éjszakai üldözési mániás? Sajnos mire reggel 9-re felkelek, már törlik a kérdéseidet, pedig olyan kreatívak. Szóval most a kolléganőd figyel téged minden percben, és tőle nem tudsz szabadulni. Tegnap anyukád kollégái voltak az üldözőid. Van egy perc, amikor normális vagy, és nem érzed úgy, hogy szemek tapadnak rád?
2019. szept. 30. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Összetevesztesz valakivel

Az en anyam nyugdijas , nincsenek kollegai

2019. okt. 1. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te valami nagyon egyszerű figura lehetsz, egy nagyon egyszerű munkahelyen és nyilvánvalóan mentális problémákkal küzdesz.

Nem tudom a történetedből milyen tanulságot lehetne, vagy kellene levonni, de nem ártana beszélned a háziorvossal és a segítségét kérni, mert teljesen be fogsz csavarodni!

2019. okt. 1. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Munkahely, nem drámaszakkör
2019. okt. 1. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem téveszt össze senkivel. Már a kismilliómodik kérdésedet látom. Már a felnőtt párkapcsolatok rovatban is... Annyira szánalmas. Te vagy a mentális beteg, nem a másik csaj. Ő járt jól, hogy nem barátkozol vele.
2019. okt. 4. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!