Hol találhatnék munkát Miskolcon vagy környékén? Bármilyen lehetőség érdekel kivéve sexualis
Vagy ötlet hol próbálkozzak?Van két szakmám,érettségi és számítógépkezelői vizsga,B jogosítvány
30éves nő
Bosch, Takata állandóan toboroz betanított munkára. Hívd fel őket egész nyugodtan.
Takata: 46/408 256
Bosch: 1/444 5216
Az Auchanban is keresnek nem csak pénztárost, hanem diszpécsert is. A Tescoban is mindig van felvétel. United call center és a vodafone is keres call centerest, mind csak hívásfogadás, semmi hideg hívás. Akkor a nemzeti közműveknél is van ügyfélszolgálatos felvétel.
Mi a szakmád? A sétálon egy csomó butikban és könyvesboltba keresnek szakképzett kollégát.
Van itt is bőven lehetőség csak nyitott szemmel járj.
Én azt javaslom nyomtass ki egy pár darab önéletrajzot és kapd nyakadba a várost.
Egyébként ne ijedj meg ha nem válaszolnak napokon belül. Én egy éven decemberben adtam be az önéletrajzom egy céghez, márciusban hívtak.
Köszönöm,sokat ezekből már próbáltam,de kaptam új ötleteket is.
A helyesírási hibára igyekszem figyelni a későbbiekben.
Direkt kiemeltem milyen munka nem érdekel,a Mandarin pedig erősen afelé hajaz.Nah meg amugysem vagyok táncosnő alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!