Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nézte el neki a főnök?

Miért nézte el neki a főnök?

Figyelt kérdés
Nálunk tilos bent kávézni, egyik kolléganő mégis rendszeresen bent iszik. Ma "lebukott", mert pont jött be a nagyfőnök, a cégvezető ez a lány pedig pont a kávéjával vacakolt, nem tudta kinyitni. Pont ekkor nyitott be a főnök, mikor szenvedett vele, és elmosolyodott, hogy na ugye ugye, így jár, aki tilosban kávézik. Aztán ment tovább, nem törődött vele. Magyarul, megúszta egy kis ejnye-bejnyével, míg más ezért fegyelmit kap. Kérdőre mégse vonhattam az igazgató urat, hogy ez miért engedte meg, de abban is biztos vagyok, ha én kávéznék, fegyelmivel fenyegetne. Akkor másnak miért lehet ezt? Nem gondolnak rá, hogy az ilyen megkülönböztetés a másiknak rosszul esik, pedig én is ugyanúgy dolgozom, mint ő, mégse részesülök kiváltságokba? Akkor ő miért? Mit lehet az ilyennel tenni? Bele kell törődni??
2019. szept. 24. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fegyelmit a kávézásért, hagyjál már.
2019. szept. 24. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A nők, főleg a csinos nők kb mindenhol kivételezett bánásmódban részesülnek... Ilyen, hogy egyenjogúság a gyakorlatban nincsen.
2019. szept. 24. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy bent tilos? Mert hol kellene? A bejáratnál? És kávét hogy lehet kinyitni?
2019. szept. 24. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Bent, mármint az irodában tilos, az ebédlőben, szünetben szabad. És úgy kell elképzelni a kinyitást, hogy ilyen három az egyben kávéról van szó, és nem tudta letépni a tetejét.
2019. szept. 24. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő a főnök, ő dönti el a büntit. De az is lehet, hogy pont jó kedvében kapta rajta a csajszit.
2019. szept. 24. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nap volt itt egy ilyen kérdés, keresd vissza, hogy a főnök együtt van a beosztott csajszival (a csajszi írta ki a kérdést) és a kollégák rossz szemmel nézik, hogy ő kávézhat bent, nekik meg ki kell menni. 😀 Szerintem ugyanott dolgoztok, ennyi helyen csak nincs kávétilalom az irodában.
2019. szept. 24. 21:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Igeeeen? Nem tudod belinkelni azt a kérdést? Vagy valaki nem tudja?
2019. szept. 24. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Ez az, valamelyik kommentjében írta a kávézósat:D

2019. szept. 25. 06:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze persze.
2019. szept. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!