Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek jogos volt, hogy...

Szerintetek jogos volt, hogy nem engedte haza a főnökünk ilyen állapotban a kolléganőmet?

Figyelt kérdés
Nem most történt, hanem már vagy 3 hete, hogy munkába menet az egyik kolleganőm szemtanúja volt, ahogy egy vonat halálra gázolt egy fiatal embert. Ő buszon ült és épp mellette haladt el az ütközésnél. Ugyan bejött, de láthatóan megviselte, nem nagyon tudott koncentrálni a feladatára. A főnök annyit mondott, hogy nagyon szomorú, de az élet megy tovább és dolgozni ettől még lehet és kell is. Utána néhány napot tpén volt a kolleganő, szerintem jobban is van a sokk után, de szerintem emberileg nem volt szép dolog aznap végig dolgoztatni. Nem tudom, hogy erre van e valami szabály, de pl.aki egy kicsit is rosszul érzi magát annak még taxit is szoktak hívni, hogy haza menjen, ebben az esetben pedig semmi. Nektek mi a véleményetek erről?
2019. szept. 21. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Most tudom erzeketlen leszek ha erre azt mondom kisse tulzas. Mit szoljanak az egeszsegugyben dolgozo emberek akik nap mint nap talalkoznak kemeny helyzetekkel korhazakban naponta hunynak el sajnos, vagy mit szoljon egy rendor vagy tűzoltó? A kollegano nyilvan kicsit erzekeny lelkivilagu, az ertheto hogy aznap kisebb trauma erte es lehet jobb lett volna ha hazamegy de ennek ellenere azt gondolom ez barkivel elofordulhat hogy egy tragedianak akaratlan a szemtanuja es igen ettol még halad az elet tovabb a gepsor nem allhat le a hataridos feladatok nem huzodhatnak el az meg kisse tulzas hogy emiatt tappenzre kell menni mert akkor ott kis problemak vannak mentalisan.Az elet kemeny sajnos s neha tudni kell megbirkozni a nehezsegekkel.
2019. szept. 22. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
24%
A kolléganőd túlreagálta a dolgot. Én is láttam már munkába menet halálos balesetet, mégis tudtam dolgozni, táppénzre meg pláne nem kellett mennem! Azért megnézném a kollégádat, hogy mit csinál, miután véletlen egy horrorfilmre kapcsolja a tévét? Utána két hétig nem megy dolgozni, mert trauma érte? XD Ne legyünk már gyerekek, könyörgöm!
2019. szept. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!