Normális ha a családi vállalkozásban nem szeretek dolgozni?
Hiába kötetlenebb és több a szabadidőm, de ide oda rángatnak mikor melyik üzletbe menjek. Szépségipari terméket árulunk és eladó meg mindenes vagyok. Nagyon nem érdekel a smink és műköröm...
Pedig tudom hogy a magamét is csinálom..
Azt javaslom próbálj ki mást,minden féle fajta munkát, nézd meg hogy ezek tetszenek e?ezekután dönts, akár albiba is el költözhetnél egy városba, ott tapasztalhatsz új dolgokat, egy idő után rá jössz mit szeretnél?
Anno apám mondta inkább alakítsak egy vállalkozás és foglalkoztassak embereket mert elég kemény lesz az élet és ebben igaza is volt,anyám csak azt mondta menj el dolgozni mert így nem lesz belőlem semmi,bár még mindig tudnák változtatni csak nincs aki motivációt adjon,sok s.ar helye dolgoztam már,nagyon sok minden el értem hogy dolgozom, nincs időm magamra, van amikor hulla fáradt vagyok gondolkodni sincs erőm és persze aki csak dolgozik annak pénzt keresni sincs ideje úgy mond,most meg kamionos vagyok és egyben hajléktalan is, mert ez ilyen munka,vannak jó élmények is benne ha fogom magamat hétvégén vagy esetleg ha meg állok kora délután és be megyek a városba, strand stb.. nem a hugyos parkolóban vagyok, vannak olyan helyek is ahol körbe van kerítve max ha átt tud mászni az ember akkor el tud menni ha nem ott döglik a hugyosban, jól gondold meg mit teszel.
Szüleidnek mond azt hogy egy kicsit ki szeretnél próbálni más munkákat is,új embereket megismerni,albiba lakni kicsit, azért hogy jobban tud értékelni a dolgokat, csak meg értik és nem lesz belőle harag,szerintem szükség van erre mindenkinek, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!