Táppénz alatt külföldi nyaralás?
Ki kell fizetniük az egész nyaralásod árát, repjegy, szálloda, mindent, amit már kifizettél és nem visszatérítendő.
Szóval ma sétálj be ezekkel és kérd el az árát.
De kérdés, hogy milyen drága nyaralás? Például egy kb. egymillió forintos új-zélandi utat aligha térítenek meg, és inkább hagyják, hogy elmenj.
Majd mindenesetre leírhatnád, hogy végül mi volt.
Az a baj fizetés nélküli szabira mennék. Amikor rákérdeztem a főnökömnél, hogy megoldható e így aztmondta sima ügy. Kb fél évvel előtte szóltam neki. Aztán most mondta, hogy akkor írjak kérvényt a HR re.. megírtam és most nem akarnak elengedni.
Engem átvett egy másik cég és időarányosan kifizették a szabimat, így nem maradt erre már.
Mindenki tudja, hogy ha már ki van fizetve én ígyis úgyis elfogok menni, legyen akármi a következménye.
"én ígyis úgyis elfogok menni, legyen akármi a következménye."
Ahogy gondolod. De remélem, akármilyen következménye is lesz, vállalod, hogy a nyaralásod sokszorosát fizetheted majd vissza, és a fegyelmivel járó következményekkel is rendben vagy.
Csak a következő kérdésed ne az legyen, hogy miért ilyen szemét a törvény, hogy a hozzád hasonló csalókat büntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!