Hogyan tudnám a több éves lemaradást bepótolni meg a karriert?
Több évig közmunkásként dolgoztam a főiskola alatt , előtt ill utána is ( a szüleim erőltették) hogy dolgozni kell, de mondanom sem kell, hogy a legtöbb esetben a havi 50 rongyot sem kaptam meg, csúnyán kihasználtak és mindenhol bántottak. Egyik helyet sem jó szájízzel hagytam ott ( függetlenül attól, hogy mennyi ideig hagytam ott). Az utolsó csepp a pohárba az volt, amikor kiderült, hogy úgy hülyítettek engemet egy évig, hogy a takarítónő is 2x annyit keresett mint én, közbe meg pénzsikkasztási ügybe akartak belekeverni. Na, akkor mondtam, hogy a másfél hónap ami hátra van azt ledolgozom, de vége, mert nem hallgatom tovább. Azóta visszahallom onnan , meg más helyről is hogy én mekkora egy ostoba, bunkó , megalkuvó senki vagyok..... ( érdekes amíg szinte ingyen kellett dolgozni, addig ez nem volt baj)
Most van állásom, de személy szerint 3 napot nem adok ennek , mert ultra bizonytalan, hogy őszinte legyek....
A többi társamhoz képest nagyon le vagyok maradva, és anyámék üvöltöznek állandóan , hogy miért nem tudom már megváltani a világot.... őszintén szólva nem is akarom.
Hogyan lehetne gyorsan pénzhez jutni? Ruhára, esküvői ajándékra, telekre kellene sürgősen.
Válaszokat előre is köszönöm
27/L
NEM!!!
én valódi vagyok és eddig egy közmunkás kérdést írtam ki!
miért beszéltek rólam többesszámban, és miért olyan nehéz elhinni , amit mondok???
állati jó fejek vagytok, kösz!!!!!
Nem értem mire céloztok ezzel.....
tanácstalan talán???
"Hogyan lehetne gyorsan pénzhez jutni? Ruhára, esküvői ajándékra, telekre kellene sürgősen"
Lol... Sürgősen... Hát akkor fogd meg a kamu kérdésed te kis sikkasztó közmunkás és kezdj el lottózni meg imádkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!