Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bekamerazott titokban a...

Bekamerazott titokban a felettesem, nem sokat érvele igaz?

Figyelt kérdés

Kulföldön lakom es itt törveny szerint ha bekamerazol helységeket pl munkahelyed mint fönök , akkor köteles vagy táblát kitenni , hogy informald az embereket hogy bekamerazott helyseg

Egyszer az öltözömben tancoltam a tukör elött es a fönökmondta , es a fönök szólt mikor a CV röl beszeltunk , melyen a szemembe nezve , hogy aki pl tancolnitud , az beirhatja mint készség stb

Es minden temaval kepben van

De mivel nem törvenyesen csinalja , gondolom emiatt nem hozhatja fel soha hogy ezt vagy azt latott ( pl egyszer egy csajról aki megbántott , arról egy masik csajnak beszeltem , es emlegettem a nemzetiseget lenézöen , ami itt is tilos)

Tehat amit ott lát csak szemelyes tanulságok levonására használhatja ....

nem ?

Tehat konkretan nem hozhatja fel ellenem mert akkor kiderulne , hogy kamera van ?

Nagyon kellemetlen helyzet

2019. szept. 14. 16:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Söt vagy 2 szer a közepsö ujjam is mutattam arra amerre sejtesem szerint volt a kamera
2019. szept. 14. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha kamerázik, azt köteles előre közölni, sőt írásba foglalni a szerződésben. És nem az öltözőt kamerázhatja, hanem a munkaterületet! Keményen fel lehet, sőt kell az ilyen aljas mocsadékot jelenteni!
2019. szept. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!