Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki az összes kollegája...

Ha valaki az összes kollegája és a főnökei előtt egy értekezleten azt üvölti hogy felmondok, akkor utána nem evidens kötelessége valóban fel is mondani?

Figyelt kérdés

nem részletezem a körülményeket, van előzménye az ügynek nem is kevés, csak a tetőpontot írom le: munkahely, értekezlet, ott van mindenki de tényleg mindneki még a takarítónő is, meg persze a főnök és helyettese, ahol is ez a kollega mindenki előtt üvölti (de szó szerint üvölti) az értekezleten hogy felmondok elég volt én ezt nem csinálom nem tűrök tovább még ma kipakolok innen.

Majd KIROHAN az értekezletről és hazamegy munkaidőben engedély nélkül. csomó cuccát el is viszi még aznap kipakol valóban.

Majd ezek után 2 napig nem jön (beteg ? nem tudni betegállományt nem jelent szabin nincs így nem tudni mi okból nem jön) majd 2 nap után reggel megjelenik mintha mi se történt volna és elkezd visszapakolni.

Kérdésem: azok után amit művelt nem evidens lenne hogy tényleg felmond?

Én ha főnök lennék meg se várnám a felmondást én rúgnám ki fegyelmivel azonnal.

A kollegákkal arra gondoltuk hogy megfogjuk az ürgét kétoldalról és kivágjuk az épületből ahogy a kocsmában a hőbörgőket szokás. Az tuti hogy közös műszakbeosztást senki se vállal többet vele ezt már most közöltük a főnökkel majd dolgozik egyedül ahogy akar de egy levegőt se vagyunk hajlandó szívni vele.

2019. aug. 27. 08:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, pont ezért írtam ezt a takarítókról. Teljes mértékben egyetértek Veled!
2019. aug. 27. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!