Hány évesen kezdtetek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Gáz, ha vki 25 évesen még egyetemre jár és nem dolgozik?2019. aug. 24. 22:38
21/31 A kérdező kommentje:
Egyébként nem az időt akarom húzni. Már az első szakom alatt is érdekelt ez, amit el akarok kezdeni, de sajnos nem indul levelezőn és mivel télen államvizsgáztam, mesterszakra csak most tudtam jelentkezni. És nem úgy gondoltam, hogy amíg arra járnék, nem dolgoznék, csak az első félévben járnék be. Utána mindenképp munka, mert elvileg lehetne egyéni tanrendet kérni. Amúgy ösztöndíjakból van egy kis megtakarításom, tehát félig meddig anyagilag független vagyok.
2019. aug. 25. 00:06
22/31 A kérdező kommentje:
Egyébként olyat is lepontoztak, aki szerint nem gáz.
2019. aug. 25. 00:10
24/31 anonim válasza:
Oh, én 18évesen kezdtem diákmunkába(12órázás éjszakába egy gyárban), elvégeztem a sulit dolgoztam rendes állásban 2hetet aztán visszaültem a padba még 2évet. Utána 23 évesen kezdtem el rendes állásban dolgozni.
25/31 anonim válasza:
23 évesen kezdtem dolgozni, de mivel kisebb-nagyobb megszakításokkal 28 éves koromig tanultam nappalin (több diplomám van), ezért csak részmunkaidős állásokat vállaltam. 29 éves koromtól dolgozok "rendesen". Nem tartom gáznak, de tisztában vagyok vele, hogy szerencsém van, mert a szüleim támogatták a tanulmányaimat, anélkül nem tudtam volna ezt megcsinálni.
26/31 anonim válasza:
16 éves korom óta dolgozom, amíg sulis voltam csak a nyári szünetben dolgoztam, majd ténylegesen az egyetem után kezdtem el. Tehát 3 éve.
27/31 A kérdező kommentje:
25-ös: volt ebből vmi hátrányod?
2019. aug. 25. 14:33
28/31 anonim válasza:
Nem igazán volt hátrányom. Annyi, hogy később mehetek nyugdíjba, mert később gyűlik ki a minimális ledolgozott évem. De úgyis úgy terveztem, minél tovább csinálom a munkám, szerencsére nem fizikai, tudom addig végezni,amíg meg nem halok :D
Meg nyilván jobban mutat az önéletrajz több munkahellyel, de eddig a szaktudásom és a beszélt nyelveim többet számítottak, nem kötekedtek azon, mennyit dolgoztam eddig.
29/31 anonim válasza:
20 évesen kezdtem alkalmi munkákkal (megbízott tolmácsolás, korrepetálás, fordítás). 22 évesen kezdtem "normális" munkahelyen dolgozni, 1 évig csak 4-6 órában mert a sulit befejeztem mellette. 23 éves korom óta teljes állásban (most 31 vagyok).
30/31 anonim válasza:
13 évesen a nyári szünetben. 16 évesen tanulószerződéssel. 20 évesen állandó munkahely volt. 4 éve magam főnöke vagyok.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!