Hány évesen kezdtetek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Gáz, ha vki 25 évesen még egyetemre jár és nem dolgozik?2019. aug. 24. 22:38
11/31 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy amíg az első diplomádat meg nem szerezted addig nem volt gáz. De így hogy az már meg van és neki kezdesz egy másik szaknak, így már kicsit időhúzásnak tűnik nekem.
12/31 anonim válasza:
Én még mindig egyetemre járok 27 évesen (PhD).
13/31 A kérdező kommentje:
Jó, de az végülis munka.
2019. aug. 24. 23:09
14/31 anonim válasza:
16 évesen diákmunka, 22 évesen részmunkaidős, 23 évesen teljes állás.
15/31 anonim válasza:
21, és egy hónapot, kirúgtak.. :( most tartottam egy ilyen depis, önsajnáltatós 3 hónapot teherautó jogsi megszerzése címszóval, aztán ősszel már nyomatnám a melót ha összejön még pár munkavállaláshoz szükséges papír. ;)
16/31 anonim válasza:
Érdekes hogy csak azok vannak lepontozva akik szerint kéne már valami munka...
17/31 anonim válasza:
17 évesen diákmunkáztam, most 18 vagyok és most is dolgozom, de suli mellett is fogok, mert muszáj(szobaalbérletben lakom).
18/31 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gáz. Azért szerintem ez nem csak annyin múlik, hogy egy szak mennyire könnyű vagy éppen nehéz (bár ez is szubjektív), hanem attól is függ, hogy hány órád van, milyen elrendezésben és mennyit kell készülni rájuk (beadandók, zh, előadás, olvasmányok). Én pl. anglisztikás voltam/vagyok, ami alapvetően büfészakként van elkönyvelve. Én magam sem tartom egy nehéz szaknak, ugyanakkor nem tudtam mellette dolgozni, mert azért rengeteg időt elvett.... Most 22 vagyok, még mindig tanulok. A legtöbb félévemben minden nap volt órám és a nagy részük katalógusos volt (az előadások is), de amúgy is célszerű volt bejárni, mert nem igazán kaptunk ki jegyzeteket. Rengeteget kellett olvasni és sok beadandót is kellett írnom. Ezek azért valóban nem olyan nehéz vagy megerőltető feladatok, de nem 2 perc végigolvasni egy regényt vagy akár csak egy novellát majd elemzést írni belőle... Főleg ha van legalább négy ilyen órád. Úgyhogy hiába könnyű a szak, mert igenis rá kell szánni az időt és foglalkozni kell vele. Az sem mindegy, hogy melyik városban tanulsz, mert Budapesten azért több a lehetőség mint vidéki városokban, mert egyetemistaként azért nem lehet akármilyen munkát elvállalni. Szóval szerintem semmi meglepő nincsen benne, ha valaki nem dolgozik, amíg tanul. Persze, jó lenne gyakorlatot is szerezni, de ha megengedheted ezt magadnak, akkor semmi baj nincsen vele.
19/31 A kérdező kommentje:
16-os: nem tőlem jött a lepontozás, ha erre céloztál
2019. aug. 24. 23:59
20/31 anonim válasza:
Nem feltétlen rád gondoltam. Csak furcsa hogy kinek mi a nem hasznos egy olyan válaszban ahol leírják hogy pl 22 évesen kezdett el dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!