Szerintetek pedofil a kollégám?
Mikor tanuljátok meg végre, mi a pedofília szó jelentése?
A munkatársad nem pedofil, de te hülye vagy.
A kerdes lenyege az volt mit akar egy 40 eves egy 16 tol munkahelyen.
De ugy nez ki ez senkinek nem szur manapsag szemet.
Ugy utaltam amikor velem is kamaszkent kikezdett a taxis, meg a tankönyvelado, stb.mind vén trotty es meg voltak sertve hogy elhuzom a csikot gyorsan. A kislanyokat semmibe veszik.söt. molesztaljak is mert ugy sem mer szolni.
A kérdés lényegére a válasz:
A mai világban szerintem egyáltalán nem normális, ha egy 40x éves meglett pasas egy 16 éves kislány után megy. Ez nemcsupán perverz, ez undorító, mivel egy ilyen fiatal korú személyt teljesen kilehet használni, visszalehet élni a naivságával - persze ez egy általánosítás, a nagy átlagra vonatkozik.
Az előttem szóló szépen megírta. Tartom ezt a véleményt én is.
Ezért lefognak pontozni, de:
Kérlek tudasd ezt az incidenst valahogy a felettesednek is, hiszen mégis csak egy kiskorúról van szó. A leírásod alapján teljesen visszaélésnek tűnik.
Egy tini még a sajàt testének felfedezésénél tart meg az elsö szerelem kézfogàs elsö szex idöszaka, amit szépen lassan fedez fel a jobb esetben hasonlo koru sracokkal akik szintén még csak tapasztalják felfedezik a nöi testet jellemet parkapcsolatot stb
Egy 40 éves meg csak azon van hogy d.gni d.gni d.gni. fogdosni, zsarolni molesztalni. Fejét elcsavarni àgyba vinni. Nem egy a szint. Mig egy tini vagy huszonèves srac még szintén tanulja a pàrkapcsolat kialakitasat. Tanul a nöi nemröl ahogy a vele egy idös tanul.
Ergo a 40 éves csak kihasznàlja tenyleg azt hogy a 16 még bizonytalan, naiv valahol, siman àtvàghato a palànkon stb. Es soha nem közelit atyai joindulattal hogy megtanitom a szerelem szépségére meg ilyenek.
Mig egy vele egykoru srac még ott tart hogy szinten tanulja hogy tetszik nekem hogyan hivjam el randira. Lehet neha hibaznak es azonnal a szexet akarjàk ez a tanulas része. Megtanuljàk hogyan mire fel nyilik meg egy läny
Teljesen màs a 40 es a kamasz srac hozzaalassa egy kamasz lanyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!