Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Önéletrajzban vagy bemutatkozá...

Önéletrajzban vagy bemutatkozásban, hogy írjuk a felnőtt gyereket?

Figyelt kérdés
Pl. Van két nagykorú/felnőtt gyerekem? Jelenleg úgy van írva, hogy van két nagykorú családom, de sztem ennek nincs értelme.

2019. aug. 22. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kiskorúak, de szakmai önéletrajzba nem írom bele, nem függ össze. (GYED alatt is hol tanultam, hol dolgoztam, ez benne van.)

Az interjún szoktak rákérdezni, akkor elmondom. Azt is, hogy betegség vagy szünetek esetén hogy tervezzük a felügyeletet.

Nagykorú gyereket egyáltalán be se kell írni, szerintem. Elég, ha rákérdeznek, akkor egy mondatban, hogy mindkettő felnőtt.

2019. aug. 23. 06:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Oneletrajzban semmi maganéletbeli dolog nem kell.

Ha valami miatt mégis szükséged van rá, akkor nagykorú gyermek.

2019. aug. 23. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Minek írnàd bele? Magànügy, ha ràkèrdeznek vàlaszolsz, hogy vannak és nagykorúak.

Kiskorú gyermek érdekli őket, mert sajnos az olyan anyukàkat nem szeretik alkalmazni(legalàbbis mi felènk).

2019. aug. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!