Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adnátok tippeket ti hogyan...

Adnátok tippeket ti hogyan kerestek állást?

Figyelt kérdés
Én neten és az újságban szoktam böngészni és amire csak lehet jelentkezek. Sajnos 1 éve sikertelenül. Vab, hogy behívnak de vagy azt mondják majd értesítenek vagy pedig kerek perec megmondják, hogy nem találnak alkalmasnak. Érettségim van meg 1 szakmám. A szakmámban sem tudok elhelyezkedni. De bevalalnek takarító állást is de sajnos még arra sem vesznek fel. Pedig mindig tisztelettudó vagyok és szerintem nincs baj a viselkedesemmel. Munkanélküliben sem tudtak felajánlani nekem semmi állást. Bevallom elég félős vagyok és személyesen még nem próbálkoztam h bemegyek valahová és rá kérdezek.. de ezeken kívül esetleg még van valamilyen módja h munkához jussak? Egyáltalán régen mikor nem volt net hol kerestek az emberek állást?
2019. aug. 22. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős által...

Sok munkahelyen, ha valaki új dolgozót visz oda és az x ideig állományban marad, akkor pénzjutalom jár érte. Tehát ez motiváció lehet az ismerőseidnek. Egy kérdést megér mindenkitől. Esetleg nyomtass önéletrajzot, hogy leadná-e a munkaügyön, ha van üresedés, rögtön ott legyen kéznél.

2019. aug. 22. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neten, csak ügye a tapasztalat.. ami nincs..
2019. aug. 22. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon a Munkát Keres-kínál csoportba írd ki, hogy munkát keresel. Szerintem nagy eséllyel, szinte biztosan találni fogsz valamit, segítenek neked.

Rengetegen találnak a csoport által munkát, sokuknak még szakmája sincs, nemhogy érettségijük.. Ezek azért jóval növelik az esélyed, nem is értem, hogy érettségivel meg szakmával mért nem vesznek fel sehova.. Nézz szét a csoportban, sok sikert az álláskereséshez!

2019. aug. 23. 03:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Facebookot ajánlanàm, de én munkaközvetítőn keresztül helyezkedtem el például.
2019. aug. 23. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Épp fbn találtam 1et amire ma behívtak. Remélem össze jön, jó lenne már pénzt keresni..😀
2019. aug. 23. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogy sikerült :)
2019. aug. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!