Volt màr hogy olyan àllàsra adtàtok be a jelentkezést ahovà nem éppen téged kerestek és végül sikerült?
Figyelt kérdés
Szeretnék megpàlyàzni egy àllàst valószínű hogy tökre nem engem keresnek de probàlkozni lehet.2019. júl. 30. 20:05
2/10 anonim 

válasza:

Persze :D Ilyenkor nem lehet veszíteni, a legrosszabb ami történhet, hogy nem értesítenek.
És igen, gimi után rögtön jelentkeztem adminisztrációs állásra, ahova x év, meg ki tudja már milyen számítógépes ismeretekkel rendelkező embereket kerestek, aztán mégis felvettek.
3/10 A kérdező kommentje:
Hogy nem engem keresnek....a paraméterek miatt ami megvan pl 25 éves én meg 28 leszek
2019. júl. 30. 20:17
4/10 anonim 

válasza:

Behívtak egy olyan helyre, ahova tapasztalat kellett volna abból a számából, amit akkor _terveztem_ még csak elkezdeni.
Bármi lehetséges.
Szerintem ha nem életem legrosszabb felvételijét hozom össze, talán még fel is vettek volna, és támogatták volna a képzésem is.
5/10 anonim 

válasza:

Szakmából.
Szakmát akartam írni.
;_;
6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként volt màr hogy beadtam olyan helyre ahol nem hírdettek semmit aztàn behívtak én màr úgy vagyok vele annak is örülni kell.
2019. júl. 30. 20:20
7/10 anonim 

válasza:

Igen, volt, hogy villamos- vagy gépészmérnököt kerestek. Én egyik sem vagyok, de ebből rájöttem, hogy csupán általános műszaki végzettséget várnak el, így én is jó lehetek nekik. Be is jött. Azért nyertem el én az állást, mert munkanélküli voltam és azonnal tudtam kezdeni.
8/10 anonim 

válasza:

Volt. 0 tapasztalattal felvettek frissen végzetten egy Aqua Parkba dolgozni, és ismerős sem volt.
9/10 anonim 

válasza:

Engem is vettek már fel olyan állásra, ahol angol és német nyelvtudás volt az elvárás. Németül egyáltalán nem tudok, mégis felvettek. Nyugodtan próbáld meg, veszíteni nem veszthetsz semmit.
10/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de már nem volt aktuális , viszont kaptam válasz emailt ami manapság nagyon ritka.
2019. aug. 6. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!