Megéri átmennem Szülésznőre?
1 évet már elvegeztem a PTE ETK ápoló szakán és most fontolora vettem higy szakirányt váltsak, szeretnék átmenni Szülésznőre.
Vélemények? Elsősorban a Munka világa erdekelne. Gyakom meg nem volt, nem latok bele. Marmint tudom mia dolga mit csinal. Meggazdagodni gondolom nem fogok vele, de a magyar egeszsegugyben nem is varok mast.
Valaki aki szülésznőnek tanul szombathelyen? :)
Amugy ha gyakorlatra sikerul bekerulnod a klinikara az mar oriasi elony lehet, a 18.heti genetikain egy szuleszno hallgato vitte be az adatokat a gepbe, en voltam aznap az utolso es a doki tok sokat magyarazott neki, h lassa es ertse o is az UHt, kicsit probababa voltam az elozo estet is rajtam targyaltak ki, de ez engem nem zavart.
Amugy meg pecs pont termezstes szulesparti, foleg az uj igazgatoval, szoval a hely jo lenne!
Viszont en nem biznek benne h a forgast bevezetik, amig valojaban nem kerul bevezetesre... Igy a szulesznok mar rutinbol dolgoznak, az adott teruleten, ami nagyon jo. En nem feltetlen fogadnek fel olyan szulesznot, aki evente csak 1-2babat segit a vilagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!