Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri átmennem Szülésznőre?

Megéri átmennem Szülésznőre?

Figyelt kérdés

1 évet már elvegeztem a PTE ETK ápoló szakán és most fontolora vettem higy szakirányt váltsak, szeretnék átmenni Szülésznőre.

Vélemények? Elsősorban a Munka világa erdekelne. Gyakom meg nem volt, nem latok bele. Marmint tudom mia dolga mit csinal. Meggazdagodni gondolom nem fogok vele, de a magyar egeszsegugyben nem is varok mast.

Valaki aki szülésznőnek tanul szombathelyen? :)

2019. aug. 21. 12:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Örülök Neked kedvés szintén Pécsi! Igen sajnos a forgás rész ilyen szempontból szívás itt pécsen de úgy tudom tervbe van véve hogy bevezetik hiszen egyre több helyen van így.. a remény hal meg utoljára.. :)
2019. aug. 21. 13:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Én abból remélem hogy pécsen könnyebb lesz elhelyezkednem mert itt nincsen szülésznő szak. Ki van települve Szombathelyre. Ott vann a suli a gyakorlat minden. Azt mondjak ebbol az okbol kifolyolag nincs annyira nagy végzett létszám nálunk. Valoszinuleg ha vegzek 3 év mulva, nem fognak rogton felvenni a klinikara mint friss diplomás szülésznő.ez szinte biztos. De majd gyakran kuldok nekik emailt, vagy valami.. zaklatom oket.
2019. aug. 21. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Amugy ha gyakorlatra sikerul bekerulnod a klinikara az mar oriasi elony lehet, a 18.heti genetikain egy szuleszno hallgato vitte be az adatokat a gepbe, en voltam aznap az utolso es a doki tok sokat magyarazott neki, h lassa es ertse o is az UHt, kicsit probababa voltam az elozo estet is rajtam targyaltak ki, de ez engem nem zavart.

Amugy meg pecs pont termezstes szulesparti, foleg az uj igazgatoval, szoval a hely jo lenne!

Viszont en nem biznek benne h a forgast bevezetik, amig valojaban nem kerul bevezetesre... Igy a szulesznok mar rutinbol dolgoznak, az adott teruleten, ami nagyon jo. En nem feltetlen fogadnek fel olyan szulesznot, aki evente csak 1-2babat segit a vilagra.

2019. aug. 21. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem simán el fogsz tudni Pécsett helyezkedni. Rokonunk a klinikán rezidens és panaszkodott,hogy mennyi jól képzett ápolónő és szülésznő mondott fel.
2019. aug. 25. 07:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Beadtam az átjelentkezést. Így a napokban ugyancsak rajottem hogy a szívemhez közelebb ál a szülésznői pálya mint az ápolói pedig az is nagyon érdekelt. Ha ápolón maradtam volna, biztos hogy Csecsemő osztályon próbáltam volna elhelyezkedni, de így legalább közel leszek ahhoz is és a szülésnél is segíthetek. Remélem ha pár év mulva visszatévedek a topikhoz, nem kell azt írnom majd hogy X ideje munkanélküli vagyok, vagy pont hogy pályaelhagyó lettem ez és ez miatt. Meglátjuk! :)
2019. aug. 27. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia. Kiváncsi vagyok mi van most veled. :)
aug. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!