Hova menjek dolgozni ha barátokat szeretnék szerezni?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nincs túl sok barátom, ezért arra gondoltam, ha olyan helyre mennék ahol könnyen lehet ismerkedni ez változna. Az Intersporttal szemezgettem, ott sok fiatal dolgozik és sokan meg is fordulnak ott. Szerintetek megéri azért odamenni? Most 6-14-ig dolgozom, havi 190 ezer forintért hétvége nélkül. De már nem szeretem a koránkelést és a munkahelyi légkört sem. Mit csináljak?2019. aug. 21. 08:32
11/12 anonim válasza:
Kérdező, a kérdésed eleve tévedésen alapul. A munkahelyen nem fogsz barátokat találni. Ott csak addig vannak veled jóban amíg kellesz, kevés az az eset amikor barátokat talál valaki munkahelyén. Eleve nem tanácsos a magánéleti dolgaidat megosztani a kollégáiddal mert nem tudhatod hogy nem akarják-e ellened felhasználni.
12/12 anonim válasza:
Ti milyen koncentracios taborokban dolgoztok?
Tobbszaz ember dolgozik nalunk, de a mi kis csapatunknal mindenkirol tudom hogy kb hol lakik, vagy legalabb az utcat, csaladi allapota, hany gyereke van, azt is siman megdumaljuk egymassal ki hova viszi oviba.
Melo utan sorozgetesek, sutkerezes, mikor kinel.
Voltak egeszsegugyi gondjaink, meg olyan is erdeklodott a gyogyulas miatt aki nem is a mi csapatunkban van.
Megis milyen maganeleti dolgot lehet mas ellen felhasznalni a munkahelyen?
Ami annyira titkos, azt ugysem teriti ki senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!