Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova menjek dolgozni ha...

Hova menjek dolgozni ha barátokat szeretnék szerezni?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nincs túl sok barátom, ezért arra gondoltam, ha olyan helyre mennék ahol könnyen lehet ismerkedni ez változna. Az Intersporttal szemezgettem, ott sok fiatal dolgozik és sokan meg is fordulnak ott. Szerintetek megéri azért odamenni? Most 6-14-ig dolgozom, havi 190 ezer forintért hétvége nélkül. De már nem szeretem a koránkelést és a munkahelyi légkört sem. Mit csináljak?
2019. aug. 21. 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyi barátkozás nemigen jön be, elég farkastörvények vannak mindenfelé. Másfelé próbálkozz.
2019. aug. 21. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hobbi kapcsán, vagy neten ismerkedj.
2019. aug. 21. 08:40
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Az első leírta a lényeget. Nem ajánlott sem barátkozni, sem haverkodni egy munkahelyen! Puncsolnál azért, hogy legyenek barátaid? Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, pláne nem seggnyalás által! 😉
2019. aug. 21. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Egy kolostorba. Ott sok barátot fogsz találni.

Viccet félretéve, a munkahely nem alkalmas arra, hogy baráti kapcsolatokat alakíts ki. Meg nem is egészséges olyan emberrel együtt lógni, akivel 0-24-ben együtt vagy, mert egy helyen is dolgoztok.

2019. aug. 21. 09:09
 5/12 anonim ***** válasza:
közmunkára
2019. aug. 21. 09:23
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Bes**ras ez a magyar mentalitas.

Nalunk pont hogy sokan haverkodnak munkahelyen, igy a légkör is jobb, összetartas is van, van jobb tema is mint az aktualis idojaras es a kormany szidasa.

2019. aug. 21. 09:38
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Hová valósi vagy??
2019. aug. 21. 09:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Kívülről úgy tűnik, hogy mondjuk egy ilyen Intersport jellegű boltban sok fiatal dolgozik, akik egymással is jóban vannak, miért ne lehetne velük jó viszonyt kialakítani? Vagy a munkahely csak arról szólna, hogy utálni kell a másikat?

Amúgy Veszprém megyei vagyok!

2019. aug. 21. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
7%
Egy okos, tapasztalt ember, nem haverkodni megy a munkahelyére. De azért 25 évesen ezen gondolkozni, hát nem vagy valami megfontolt egyén és még naiv is vagy. 😉
2019. aug. 21. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Harcos, te milyen párhuzamos univerzumban élsz?

Nyilvan nem ez a fő kritérium ha munkát keresel, de ha egyszer van lehetoseg normalis haverkodasra, akkor sokan miért utasitjak el a gondolatat is?

2019. aug. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!