Béremelési kísérlet után felmondani azonnal-ilyet láttatok a való életben?
Láttatok már real life ilyet? Alkalmazott a főnökkel leül beszélgetni, a téma a béremelés. Nagyon baráti a légkör, de a főnök ezzel együtt leszögezi: nem lesz emelés.
Az alkalmazott megköszöni a beszélgetést, majd másnap reggel a főnök asztalán ott a felmondása. A főnök vállat von, sejtettem csak ennyit mond.
Ti már láttatok ilyet?

Kerdésre a valasz.: igen láttam.
Off: Istenem Te még itt? Kb 1 éve nem jartam erre, de akkor is ugyanazok a kerdések, ugyanazok a másolgatások....
Nagyon xar életed lehet....

"Akkor kérdezem máshogy, miért nem úgy álltak fle a beszélgetés végén, "
Mondjuk azért mert akart még rá aludni egyet?
Mondjuk azért mert írásban kell bandi mert szóban felmondani az egy semmi, egy nulla?
Mondjuk?

"Amikor HR-esként dolgoztam,"
És amikor HR-es voltál mennyi olyat láttál hogy a cég ráígért az ajánlatra csak hogy maradjon az embere? Vagy inkább hagyta elmenni?

És ha te HR-es vagy talán meg tudod ezt magyarázni, mert sok ilyet láttam.
Adott egy régen ott levő bizonyított jó terhelhető nem tróger nem link dolgozó-szóval egy jó ember. Kér emelést. Ne kap semmit. Elmegy.
Majd a cég elkezd vonyítani hogy megint elment valaki indul a kapkodás majd felvesznek az utácról egy ki tudja ki fia borja akárkit, akit vagy jó vagy egy link szar alak-- TÖBBÉRT mint amit a régi kért volna....
Szóval egy régi jó embert lecseréltünk egy DRÁGÁBB ki tudja milyen tróger alakra... és hány és hány ilyet láttam..
Erre magyarázat?

"Mert ha mondjuk minimum egy éve és azóta, hogy felvették őt megváltoztak a bérsávok,"
Túldimenzionálod itt nálunk nincs bérsáv itt midnen úgy működik hogy a főnök a hasára üt és mond egy bért. Jó nem jó, nem kapsz többet max nem vállalod ennyi.
Itt nincs bérsáv nincs mire hivatkozni hogy miért csak ennyi... azért enyni mert a főnök azt mondta és akkor lesz több ha a főnök majd azt mondja..

Igen. Több millió ember csinált már ilyet, nem nagy szám. :D
Én is megmondtam a főnökömnek, hogy kaptam egy jobb ajánlatot és átmegyek oda, ha nem tudunk megegyezni. Azt mondta nem tud annyival többet fizetni, így én nem másnap, hanem még aznap beadtam a felmondásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!