Szociális területen keresek állást, . A szociális szakmai szövetségen ill a kozigalas.hu-n kívül tudok még nézelődni valahol? Fb-n néha latok alapítványok oldalán is hirdetést, de azokat vagy meglátom, vagy nem.
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 00:39
2/3 anonim válasza:
egyhaziallas.hu, alapítványok honlapjai, részben a nonprofit.hu-n is szokott lenni, vagy beírni az adott területet a keresőbe, és hogy hol, és az első 2 oldalon végigböngészni az aktuálisakat.
3/3 anonim válasza:
Sok intézmény még le van maradva az internet korszaktól. Jobban jársz, ha kikeresed a szóba jöhető intézményeket, és a titkárságon leadod az önéletrajzod. Én kétszer kaptam úgy állásajánlatot iskolákban, hogy már 2 éve(!) beadtam így a cv-met.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!