Probanap után ha azt mondják majd hívnak akkor esélyes vagyok vagy nem merik megmondani hogy nem?
Hétfőn voltam probanapon azt mondta majd hív de nem hívott ma felhívtam hogy mivan azt mondta elfelejtkezett rólam mert sok volt a teendő majd visszahí, visszahívott és azt mondta vasárnap tud biztosat mondani mert addig még mennek próbanqpra. Szerintetek van esélyem?
Ha nem venné fel miért nem mondta meg mikor visszahívott?
Szerintem ez felejtős.
Az a megérzésem hogy talált jobbat, de az illető még nem biztos hogy vállalja ezért nem utasított el téged egyből.
Milyen pozíció amúgy?
Igaza van a 2-nek ez a legtöbb helyen trükközés.... ahol párom dolgozott ezelőtt, annál a cégnél rendszeresen ezt játszották.
Állást hirdettek, jelentkezett mondjuk 30 ember. Mindegyiküket behívták 1-1 próbanapra, amit persze nem fizettek ki nekik, így volt 1 hónapnyi ingyen munkaerő. Pár hónap múlva, amikor a cégvezetés már tudta, hogy bejön egy nagyobb megrendelés, újból jött a trükk: állást hirdettek stb. a többi már ismétlődik.
Szemét egy dolog ez, és nem csak pultos csajoknál bevett módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!