Ha egy munkahelyről felhivnak és a telefonban nem tudják megmondani a fizetést akkor ez azért van mert kevés?
Úgy öszintén, mennyi fizetést vársz egy betanított munkára, ami 8 általánossal elvégezhető, mennyit??
Amúgy valószinüleg azért nem mondtak fizut, mert valoban nem tudja az aki felhivott....
Csak nem akarja megmondani, mert kevés.
Egyeske, ha olyan ügyintéző van a cégnél, aki ilyen alap dolgokkal sincs tisztában, akkor az nem egy komoly cég, csak egy gittegylet!
Azért nem mondta meg mert nem tudja.
Nem szoktak köntörfalazni, hirdetésben is szoktam találkozni órabérrel + bruttó bérrel, de volt példa arra is, hogy telefonban mondta az illető, hogy ennyi a fizetés.
4-es válaszolónak van igaza.
A fizetés nem telefontéma, bármilyen is a cég.
A személyes találkozás során a vége felé szokott
a fizetés feljönni.
Szerintem nem a fizetés kellene a legelső témának lenni
sem telefonon sem személyes találkozás során.
A munka mibenlétéről, munkatapasztalatról, elvárásokról mindkét félnek. Én ezt tapasztaltam. Majd ezután következhet a fizetés.
Mert szart se fizetnek. Miért nem telefontéma a leglényegesebb dolog ? Mindenki pénzért dolgozik. Odabolondítják az embert aztán benyögik a minimálbért .Ezért miért kell rabolni az ember drága idejét, pénzét?
Persze értem én a stratégiát:ha már odament,ráköltött az utazásra , felkészült a dologra ,akkor hátha be lehet palizni valami kamu mesével,hogy de majd később egyszer mennyit fog keresni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!