Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem unjátok, hogy ez a kategór...

Nem unjátok, hogy ez a kategória szinte már csak a vagyonőrös kérdésekkel van tele?

Figyelt kérdés
Korábban szerettem válaszolni itt a kérdésekre. Viszont most néztem rengeteg vagyonőrös, munkaügyi tanfolyamos kérdés van szinte már egymás alatt. Iszonyú irritáló már hónapok óta, főleg úgy hogy mindenki tudja, hogy ugyanaz az ember írja ki mindet. Ti nem unjátok még?
2019. aug. 6. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

De, hihetetlen unalmas.

Egy élettelen lúzer.

2019. aug. 6. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy a Gyk nem unja. A szabályzatuk pedig egyértelműen tiltja a flood-ot.
2019. aug. 6. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ki sem tiltják őket.

Egyszerűen csak törölnek pár kérdést. Nem is mind. Pedig mindenki tudja, hogy ők azok. De úgy látszik, a moderátorokat nem zavarja.

2019. aug. 6. 20:47
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Én eléggé unom, már nem is válaszolok rà,azt nem értem hogy miért nem lép már végre?

Aki várja a csodát és nem tesz semmit az nagy valószínűséggel örökké azt fogja várni.

2019. aug. 6. 21:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Azért nem lép semmit mert ez egy kitalált baromság. Aki szeretne dolgozni, vagy tanfolyamra járni, az cselekszik. Én is voltam munkanélküli korábban, regisztráltam a munkaügyibe. Amit akartam megkérdeztem ott. Minden normális ember ezt teszi. Nem nagyon értem neki mi a szórakozás abban, hogy naponta ugyanazt megkérdezi itt.
2019. aug. 6. 21:15
 16/21 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
27%
Naponta egy vagyonÖrös (rövid "ö") kérdés van. Oké, hogy floodol az illető, meg van, akinek unalmas, de nem tudtok mellette elmenni? Többek között ez is undorító szokása a magyaroknak, hogy ilyen dolgokon kattognak ahelyett, hogy hagynák a francba, és nem is foglalkoznának vele.
2019. aug. 6. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
Sic. Nem az a baj vele, hogy kérdést tesz fel. Tegye. Az nagyobb baj, hogy akinek nem tetszik a válasza (nem csak saját kérdése alatt, bárhol) annak üzenetben ocsmány stílusban beszólogat. Ez csak az ő beteg szokása. A többi hírhedt kérdés gyártóval én se foglalkozom, vagy röhögök rajtuk. De ez a vagyonörös nyomorult viselkedni se tud, ez a baj.
2019. aug. 7. 04:12
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Khm, az vagyonÖr, oké? :D

Amúőgy ez ugyanaz a đebil lehet vajon, mint aki múltkor arról írt ki 8millió kérdést, hogy ha egy nap nem megy be csak úgy a gyárba dolgozni, akkor mi fog történni? :D

2019. aug. 7. 08:30
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
IP alapon elég nehéz tiltani, mert kevés embernek van fix IP címe, nekem pld. elég újraindítani a routert és máris megváltozik az IP címem.
2019. aug. 7. 13:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Úgy làtom ma is szépet alakított itt. Sosem fog leállni. Az a baj még csak nem is vicces amit csinál. Mikor meg játsza az értetlent, hogy nem is ő írja ki az összes kérdést, az borzasztóan idegesitő. Lehet ha nem válaszolna neki senki, megunná.
2019. aug. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!