Nem unjátok, hogy ez a kategória szinte már csak a vagyonőrös kérdésekkel van tele?
Dehogynem unjuk. Nagyon is.
Nekem van egy ötletem. Mindenki, akinek van tőle trágár üzenete, screenshot-ot neki, illetve mindenki, akinek elege van, írjon a moderátoroknak, elvégre valahogy csak jelezni kell, hogy probléma van az egyik felhasználóval, nem?
Mert a kérdések és válaszok folyamatos jelentgetése nem elég.
Más kérdés, hogy ez a problémás felhasználó már kijelentette, hogy őt innen ugyan senki nem rakja ki, mert úgyis visszatér. De tényleg nem lehet őt végleg kitenni? :(
Az a baj, mindig újabb felhasználónevekkel irogatja ugyanazokat a trágár privátokat. Gondolom mindig újra regisztrál. Én már jelentettem őt e-mailben a moderàtornak!
Csak annyira rossz, hogy szinte egy normális kérdés sincs már itt miatta. :(
Szerintem nagyon sok kérdés van a vagyonőrös kérdéseken kívül. Nagyon messze van még például a munkaügyestől vagy a nőgyűlölőtől. Nekem inkább belőlük van elegem.
Bár lehet, hogy mindegyik ugyanaz a szerencsétlen :D
Nem, nem ugyanaz a szerencsétlen az összes élettelen. A munkaügyis (és egyházi iskolás), a vagyonőrös és a bombanős 3 külön személy, ez tuti.
És a kitiltás nem ip alapú, ez is egészen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!