C Kategóriás jogosítvány befejezése, munkavállalás céljából?
Nyáron volt ez az ingyenes akármi. Ofa.hu
Lehet, h még müködik. Amugy jobban járnál, ha trolis lennél. Ha nincs lóvéd mit erőlködsz? (am én is most csináltam végig 550ből jöttem ki...) 22f
Az ofa-ra szeptember 1-ig lehetett regisztrálni.... regisztraltam, és ennyi... nem indulnak tanfolyamok....
Tatabanyán van 1 cég...talán gelbman-nak hivják... nekik van autosiskolájuk is... érdeklődj náluk...
Akkora sofőrhiány van az országban, hogy bárhova jelentkezel szinte, fel fogják ajánlani, hogy kifizetik a komplett tanfolyamodat, persze feltételekkel (x évig ott jell dolgoznod náluk, vagy folyamatosan vonják a fizudból apránként, ha valamiért elmész tőlük, akkor bizonyos %-ot fizess vissza, stb).
Ma ha Magyarországon nagy autóra sofőr akarsz lenni, akkor a segged is kinyalja egy cég, hogy őket válaszd. Aztán még hülyére is keresed magad magyar viszonylatban.
Kedves #4-es ez nem annyira valós. Magyar cégek egyhúron pendülnek és szinte mindegyik max 450-500e ft fizet. Elsőre jól hangzik, de ha belegondolsz 4 hétig úton vagy, nagy a hiba lehetőség stb
Pl.: mercedes mp4 egy darab (1db!) komplett tükre 500ezer ft-ba kerül!
A külföldi bírságok színvonaláról nem is beszélve.
Meglátásom szerint, kommunációs szintű nyelvtudás kell és tünés az országból. 3-4x annyiért... Mert a magyar "költséghatékonyan" működik, aminek a pilóták isszák a levét. :D
Üdv! 23f
Létezik jópár ilyen cég, aki átvállalja a tanfolyam költségeit, én is tudok párat a mi megyénkben.
Nekem megvan az összes papír, kitanultam szinte minden részét, de idegesítő egy munka alapból.
Főleg a tahó kollégák, a várakozások, meg az ugráltatás, tervezhetetlen időbeosztás, ami idegesítő.
Ezért van sofőrhiány, mert arra a pár szerencsétlenre akarnak rásózni mindent, akik vannak a cégnél.
Nem bevállalni kellene kismillió fuvart, és venni orrba-szájba a kamionokat, de közismerten maximalista minden ilyen cégvezető, versenyezni akarnak mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!