24 óràs szolgàlat alatt a vagyonör kap ételt italt a cégtöl vagy azt magànak kell vinnie?
Szia te észlény!
Én pl holnap kezdek az új munkahelyen, képzeld csinàlok ma lecsót, viszek zsömlét, felvàgottat, kertből paradicsomot, paprikát, és láss csodát, berakom a hűtőbe, amikor majd enni akarok, megmelegítem a mikróban.
Kedd reggel megyek, szerdàn jövök haza.
Ja, kapaszkodj meg, nő és édesanya vagyok. :)
Honnan van ennyi hülye amúgy?
De végezd el előbb a tanfolyamot, úgy könnyebb lesz elhelyezkedni.
Jaj, nekem már egész levelezéseim vannak vele! Elég lapos, de szódával elmegy egy kisebb kabarénak. Néha még mosolyogni is lehet azon a sok logikátlan, erőltetett sértegetéshalmazon nevetni, amit ő kommunikációként előad.
Ugyanitt: mikor jössz fel végre a nagy városba, hogy megverj? :D Már régóta ígéred.
Engem most azzal sérteget (csak más néven) hogy milyen hülye qrva vagyok, hogy eddig jutottam.
Csak tavaly végeztem ezt el, előtte mással foglalkoztam.
Természetesen sokáig nem akarom csinàlni, de most érdekel ez.
Ja, persze nem 400 Ft.-os órabérért, igaz én csak portàn leszek, lesem a monitort, csomagátvizsgálás, rakományellenőrzés, alkoholszonda.
Nekem most ez kényelmes lesz, tehàt hiába sérteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!