Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hozzá lehet szokni ahhoz,...

Hozzá lehet szokni ahhoz, hogy 3:50 kor kelek hétköznap?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok 3:50 kor fel kell keljek, hogy 6-ra be erjek a munka helyemre(diák melo) ott 15:00ig vagyok haza érek 5-6 felé onastol kb rögtön ki fekszek és ez hétfőtől péntekig megy hétvégén szabad vagyok hiába aludtam tegnap 8-7 olyan vagyok mint egy élő halott.Sétálás közben is majdnem be alszok. Nagyon ki készit. Meg lehet ezt szokni?
2019. aug. 4. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9-essel egyet értek. Nem mindenkinek való az ilyesfajta koránkelés, főleg, ha úgy érzi, munka mellett csak aludni lehet számára, mert másra nincs ideje. Akkor életunttá válik, stb, lehetne sorolni.

Nyilván van, aki simán átáll egy ilyen rendszerre, de van, akinek egy év se elég.

2019. aug. 4. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 40 fölött szoktam hozzá, addig hiába feküdtem le korán, hogy 8 órát aludjak, ugyanolyan álmos voltam, mintha 5 órát aludtam volna. De van aki pár hét alatt hozzászokik a korai keléshez.
2019. aug. 4. 15:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát igyis nagyon nehezen találtam munkát és jól fizet nem akarom otthagyni csak szeptemberig kell ki birjam. Napközben már valamivel jobb a helyzet de a kelést követő 2-3 órában brutális.
2019. aug. 4. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapot ki lehet brni . egyébként ott a kávé, sokat segt.
2019. aug. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!