Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha kell a penz nagyon de nem...

Ha kell a penz nagyon de nem szeretek dolgozni olyankor mi van?

Figyelt kérdés
Utalom a munkahelyeket foleg a fizikai munkat. Most mi lesz??

2019. júl. 25. 13:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Akkor elmégy tarhálni, vagy beletörődsz a helyzetedbe és mégy gyárba fizikai munkát csinálni. Senki se azért van ott mert hű de faxxa.
2019. júl. 25. 15:28
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
En most jarolapot rakok le. (Uzletkoto es befektetesi tanacsado vagyok. A burkolo nem ertett hozza es kirugtuk) Jol jonne egy seged mellem,aki keveri a csemperagasztot meg padloalapot. De olyan,aki szeret dolgozni.
2019. júl. 25. 17:05
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz? Vagy dolgozol, és lesz pénzed, vagy nen dolgozol és nem lesz, aztán mehetsz az utcára.

Nehéz az érettségi? Hát nekem az volt, nem sokat tanultam 4 évig, ez az évek alatt nem is volt gond, mert a 3,5-3,7 simán megvolt így is, pedig nem a gyűjtőbe jártam. Az érettségit kettesre simán meglehet csinálni sík idiótàn is. Mondok egy történetet, amin a napokban nevettem egy jót. Volt egy osztálytàrsam általánosban, szegényt szellemileg visszamaradottnak nyilvànítottàk, fejlesztő foglalkozàsra kellett járnia, és sok tárgyból csak bukdàcsolt. Na, ez a személy bekerült a gyűjtőbe, ötösre érettsègizett! Most meg felvették az egyetemre valamilyen mérnöknek!

Ezek alapján simán meglehet bárkinek tanulás nélkül 5 tárgyból 3 tárgy. Jó matekra, angolra kell tanulni, de engem angolból àtrugdostak szóbelin, a matek meg szintén szóbelivel, de meglett. Többi minden 3-4 lett. Szóval nem lehetetlen, azzal meg már egy jó 2 éves képzésre felvesznek. Én most burkolónak fogok tanulni, mert keresett, hiànyszakma és csináltam már, megtetszett. Jelenleg pedig úszómester vagyok napi 12 órában heti 2-3 napot, az nem túl megerőltető, sőt egészen szeretem. Te is keress valami hasonlo4 könnyű munkát addig amíg nem teszel le valami jó szakmát. Én egy munkaközvetítőn keresztül helyezkedtem el.

2019. júl. 25. 18:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
az mondjuk érdekes, hogy itt néhányan az OKJ-t ajánlgatják, amikor épp tegnap derült ki, hogy teljes egészében meg fog szűnni a rendszer..
2019. júl. 25. 20:56
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
23. Lehet, hogy ez most így működik, de én anno különbözetivel (szakiskola utáni vizsga) kerültem közgazdaságiba estire. Szerelmes lettem, és egy kukkot nem tanultam. Addig világ életemben ötös voltam magyar nyelv- és irodalomból, történelemből. Hát én év végén simán megbuktam belőlük. Kétlem, hogy átrugdosással le lehet érettségizni. Aki nem tanul, mint ahogy a kérdező sem, annak az érettségi is nehéz. Utólag visszagondolva elég vicces, de nekem ne mondja senki, hogy minimális tanulás nélkül is le lehet érettségizni, mert nem.
2019. júl. 25. 21:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekel
2019. júl. 25. 23:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Az Isten az embert úgy teremtette hogy nem kellett dolgoznia az édenben. Csak jött a gonosz,kígyó képében és bűnbe vitte az embert. azóta kell dolgozni. Büntetésből.
2019. júl. 28. 17:36
 28/28 anonim ***** válasza:
El kell menni prostituáltnak. De akkor ne panaszkodj ha megdugnak!
2019. júl. 28. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!