Ha kell a penz nagyon de nem szeretek dolgozni olyankor mi van?
Figyelt kérdés
Utalom a munkahelyeket foleg a fizikai munkat. Most mi lesz??2019. júl. 25. 13:14
11/28 A kérdező kommentje:
Ha indulna mennék de bar abban se vagyok biztos hogy lesz mivel semmit nem tudtak mondani csak annyit szervezik. Az meg ugye semmit nem jelent. Aztan meg felvetelizni is kell.
2019. júl. 25. 13:36
13/28 Koplárovics Béci válasza:
Fél vese, fél máj, fél tüdő... De az azokért kapott pénz nem fog örökké kitartani. Lehet, hogy addigra lehetne fél agyat is adományozni, de az ugye értéktelen lenne jelen esetben.
14/28 anonim válasza:
Na azt mondd meg nekem, hogy a fizikai meló nem jön be, akkor mégis miért nem szerezted meg az érettségit, és utána egy OKJ-t?
Hány éves vagy és most miből élsz?
15/28 A kérdező kommentje:
Nehez az erettsegi nagyon.
2019. júl. 25. 13:55
16/28 anonim válasza:
Legyél taxis. Sokat kint vagy, de javarészt ülsz és telót nyomogatsz. Vagy vezetsz. Ha meg férfi vagy, vezetni táncsak szeretsz...Én is ezért lettem taxis. Utálok dolgozni, mindig is utáltam a feletteseket, nagy pofával ugatnak hogy mit meg hogy, te meg azért is puncsolj, hogy a gyerekedet elvihesd orvoshoz, ja és a jó fizetés is esélytelen, de azért persze csicskulj be teljesen, meg a f@$zt. Igaz, hogy kiszámíthatatlan a pénz, de cserébe nem buzerálnak, kvázi azt csinálsz amit csak akarsz és széthajtani se kell magad
17/28 anonim válasza:
Dugni és szűzen maradni nem megy egyszerre. Ez van. Keress pl. felszolgálói munkát vagy pult mögött ülőset és akkor nem kell nehezet emelned.
18/28 anonim válasza:
Az érettségi hol nehéz?
11-es leszek szeptemberben, röhögve leteszem a középfokot ötösből mindenre, felsőből az angol nevetségesen könnyű.
Nincs semmi olyan, ami érdekelne? Gyerekkori álom munka se, amiért küzdenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!