Ha kell a penz nagyon de nem szeretek dolgozni olyankor mi van?
Figyelt kérdés
Utalom a munkahelyeket foleg a fizikai munkat. Most mi lesz??2019. júl. 25. 13:14
1/28 anonim válasza:
Enis csak azert jarok dolgozni hogy ne haljak ehen...
2/28 anonim válasza:
akkor vagy dolgozol a pénzért, vagy nem lesz
dolgozhatsz olyat is amit szívesen csinálsz
vagy ott a passzív jövedelem, de ahhoz kell befektetés vagy örökölt tőke
5/28 A kérdező kommentje:
Ferfi vagyok. Irodaba nem tudok menni nincs erettsegim se.
2019. júl. 25. 13:19
6/28 anonim válasza:
most kérlek szépen péntek lesz.
7/28 anonim válasza:
"Most mi lesz??"
Szívás lesz. Szerintem meg csak az szeret dolgozni, akinek a munkája egyben a hobbija. A többi embernek csak szükséges rossz. Nagy többségének, beleértve magamat is, biztosan.
8/28 anonim válasza:
Én azt javaslom, állj be vagyonőrnek.
9/28 anonim válasza:
Menj el arra a munkanelkuli tanfolyamra fizetnek erte es csak be kell jarnod az "orakra" de csak par honapig tart
10/28 anonim válasza:
Először is tegyél érte, hogy legyen változás. Lehetetlen nincs. Ha van egy szakma, amit szívesen csinálnál, jelentkezz okj-s képzésre. Ha diplomát szeretnél, még az sem lehetetlen. Estin érettségizz le és levelezőn végezd el az egyetemet. Ha folytatod ezt így, akkor csak elpazarolod az életedet, ami túl rövid ahhoz, hogy napi 8 órán keresztül olyannal foglalkozz, amit utálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!