Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek sem igaz hogy...

Szerintetek sem igaz hogy minden ember különböző? Hogy nem vagyunk egyformák?

Figyelt kérdés
Szerintem nem teljesen igaz.Én már sok emberrel megismerkedtem,sok lánnyal is és azt vettem észre hogy például megismerkedtem 10 különböző lánnyal,akik teljesen különböztek,de a 11.lány olyan volt mint az első lány akit megismertem.Ugyanaz a gondolkodás,ugyanaz a stílus,még hasonlított külsőleg is a 11-es lány az 1.lányra.Tehát ez nem igaz hogy minden ember különböző mert nem az.
2019. júl. 10. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát még egy olyan nincs mint én :DD

De sajnos mostanában egyre többen vannak a tömegcikk emberek, mintha a gyártósorról szedték volna le őket, nagyon uncsi

2019. júl. 10. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Én mindenkitől különbözöm. Ha nem, akkor miért vagyok mindig mindenhol kívülálló?
2019. júl. 12. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:

„Ezért is van az,hogy valaki barátnőt szeretne és nem talál mert visszautasítják.Hiába ismerkedik meg ezer lánnyal is,ha mind a 10. ugyanolyan.”

Ez a példa azért sántít, mert a barátnőjelteket mindenki maga választja, vagyis alapból hasonló értékítélet mentén válogatódnak össze, így nem annyira meglepő, hogy hasonlók.

Persze, vannak különböző személyiségtípusok, és felszínesebb ismeretség esetén akár igen hasonlóan is viselkedhetnek különböző emberek. Nekem pl. a barátnőim többsége amolyan megmondóember, „domináns” típusú személyiség, nyilvánvalóan ezekhez vonzódom – de egyáltalán nem ugyanolyanok.

Ami még felszínes kapcsolatoknál ráerősíthet a hasonlóságra, hogy sok ember igencsak híján van az önismeretnek, nem öl energiát a saját gondolatokra, csak a mainstream dolgokat szajkózza.

2019. júl. 12. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
"barátnőjelölteket"
2019. júl. 12. 13:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem fölösleges pl.száz lánynál próbálkozni,ha az első húsznak nem tetszünk,akkor már a többinek sem fogunk.
2019. júl. 12. 13:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez ugyanolyan mintha lenne 5 párt akire szavazni lehet,ha már az ötödiket is megválasztottuk és az sem vált be akkor a következő választásra már nincs értelme
2019. júl. 12. 13:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Elmenni,hiszen már mind az ötöt megválasztottuk és bebizonyosodott hogy egyik sem jó.
2019. júl. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!