Sok ember miért tartja kamunak az olyan a különböző allergiákat és az olyan betegségeket, mint a laktóz-intolerancia?
Nekem például súlyos allergiám van,szedek rá gyógyszert, így a tünetek nem jelentkeznek általában, csak időszakonként.
Például, füvet nyírni nem tudok, ha munkahelyen is nyitva van az ablak és nyírják a füvet az utcán, már akkor is előjönnek a tünetek.
De, ha magam állok a fűnyíró mögé, akkor sokkal rosszabb és a gyógyszer sem tudja elnyomni.
Emiatt nem használom azt a berendezést, ha lesz kertes házam, akkor kénytelen leszek kertészt hívni.
Enyhébb fokú laktóz intoleranciám is van,én nagyon szeretem a sajtokat, de sajnos nem ehetek belőlük sokat, mert meghajt.
Ugyanígy, 1 bögre tej még rendben van, 2 bögre után már hasmenés.
Több emberrel is találkoztam, aki ezeket divatnak tartja vagy kamunak,hobbinak.
És ha hobbiból az? Mindenkinek szíve joga azt enni, amit akar.
Kérdező, azért baj nekik, mert semmi empátia nincs bennük és lusták alkalmazkodni másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!