H2 laktóz kilégzés teszten mi számít (számban) nagy mértékű érzékenységnek?
Figyelt kérdés
Csináltak egy tesztet és a hölgynek mellettem, akuvel csináltak 20-0-20-0 igy ugrált a szonda végig. De neki is azt mondta az asszisztens, aki a tesztet csinálta, hogy érzékeny. Nekem viszont folyamatosan ment felfelé egészen 200 ig és nyilván nekem is érzékeny lett az eredmény. De ez magas számnak számít vagy hogy kell ezt értékelni? Valakinek volt ilyen tesztje? Kérdezgettem volna az asszisztenst, de elég flegma volt és nem nagyon válaszolt semmire.2018. ápr. 8. 22:38
1/4 anonim válasza:
Többféle mérő műszer van, szóval nem tudom, hogy ez most magasnak számít-e, de te is meg tudod állapítani. Szörnyen fájt a hasad és nagyon puffadtál és ment a hasad egyfolytában? Ha igen, akkor eléggé magas.
2/4 anonim válasza:
Az ugrálás valószínűleg a műszer rossz felbontása miatt volt. Tehát 20,40,60 stb igy tud kijelezni. Nyilván ha mondjuk 19 lenne a helyes érték, akkor azt 0-nak írja, mert az első (ugymondom hogy ) beosztást se érte el. Ha meg 21 akkor azt 20 nak írja, mondjuk 39 -ig.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy pontatlan, mert nekem fokozatosan emelkedett. Ja vágom. Nem tudtam, hogy különböző szondák léteznek.
2018. ápr. 10. 21:48
4/4 anonim válasza:
az így nem annyira valós és ilyen számokat is fújtam, hogy 5 21 39, Úgy tudom 20 felett már laktózérzékenységről beszélünk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!