Laktózérzékeny lennék?
Már kb 2-3 éve kezdődött az első tünet pontosan meg tudnám mondani melyik nap, meg azt is hány körül.
Azóta ez a probléma mindennapos.
Tehát. Általános panaszom a puffadás. Ami nálam erőteljes gázképződést jelent, gyakori 3-4 perces szellentéseket, vagy gyakoribbakat. Hasi görcsök (mintha 2 percen belül hasmenésem lenne, de csak a szél akar belőlem azonnal távozni). Rendszertelen széklet. Hangos bélhangok, erős bélmozgás, bugyborgás.
Azt vettem észre, hogyha megiszok egy tejszínhabos kávét, akkor aznap elfelejthetem a szociális életet. De múltkor megittam egy eperturmixot aztán este boroztam és nem volt semmit bajom. Egyszerűen nem értem.
Néha már nagyon elegem van abból, hogy így éljek. Múltkor elsírtam magam anyának, hogy nekem ez az élet így nem kell. És ezen tényleg elgondolkoztam...ekkor ő jön a gyógyteákkal, meg a homeopátiás IBS gyógyszerekkel, de nyilván nem hatnak.
Szerintetek? Hova forduljak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!