Sokat fingok tej ivása után, laktózérzékeny lennék?
Figyelt kérdés
Mit lehetne a kellemetlen zajok ellen tenni?2010. jan. 20. 00:35
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű, és aki babot, szotyit eszik annál is általában ez a helyzet.A zajok ellen csak azt teheted, hogy nem iszol tejet.
2/7 anonim válasza:
Ez a kérdés már benne is felmerült! Oké hogy nem iszok tejet, de akkor is. A bab az eleve olyan élelmiszer, amitől sok gáz képződik, de a tej alapvetően nem olyan! Vagy igen?
4/7 anonim válasza:
ha laktózérzékeny lennél, nem finganál, hanem fosnál, és emellett még számos más kellemetlen tüneted is lenne, mellesleg nemcsak a tejtől, mert sok más ételben van még tej.
aki nincs hozzászokva a tejhez az szokott tőle fingani. vagy akinek érzékenyebb rá a gyomra.
5/7 anonim válasza:
A tej teli van baktériumokkal lehet hasznossal de inkább haszontalanokkal.Láttatok már mikroszkop alatt ilyet Nos önmagáért beszél a látvány de nem akarom elvenni a kedveteket.Szóval miután az állatok tejjel való táplálása (újszülött)megszünik és át áll a szilárd táplálkozásra szerintetek nekik miért nincs szükségük rá többet az életben?Gondolkodjatok el ezen egy kicsit .Olvastam több orvos által írt feljegyzést amiben utalnak arra hogy a felnött korban már nincs is szorosan szüksége a tejre.Lehet fogyasztani a tejtermékeket de nem biztos hogy használ.Mikor megfözöl egy ételt benne a tejszín vagy tejföl akkor gyakorlatilag az első forrástól illetve össze rottyantástól ezek a káros kis baktériumaok mind el tűnnek.De mivan a nyersen fogyasztott tejjel? minden kis dög benne marad és megdolgoztatja a szervezetedet hogy azok ellen akik rosszak védekezni tudjanak .Ajánlom forrald fel és hütsd vissza te is megtapasztalod mennyire megváltozik az eddi tapasztalt szellentésed
6/7 anonim válasza:
Sajnos a tej fokozza a gázképződést. Nem hiszem, hogy laktózérzékeny vagy, mert az általában hasmenéssel jár.
7/7 anonim válasza:
Kedves 01-20 8:49!
A pasztőrözött vagy ultrapasztőrözött tej semmiféle káros baktériumot nem tartalmazhat. A tejtől az ember sokat szellent, ez teljesen természetes, ahogy maga a szellentés is az. Nem kell mindjárt baktériumokkal riogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!