Miért nem tetszem senkinek? 21/L
Egyetemre járok, ráadásul mérnök szakon, ahol sok fiú van. Mindig mondták nekem majd az egyetemen úgyis lesz barátom, főleg olyan szakon ahol sok a fiú. Ennek ellenére már egy ideje ide járok, de senki nem vesz észre, senkinek nem jövök be. Barátaim vannak, fiúk is elég sok, de mindegyik egytől egyig csak "haver" -ként tekint rám. Ha elmegyünk bulizni, vagy tanulunk együtt, minden oké, úgy értem, hogy a társaságomat élvezik, meg hívnak is bulizni. De én még buliba se találtam senkit, ott se vesz észre senki. Pedig elég barátkozós is vagyok.
Külsőm: nem vagyok magas lány, 168 cm. Hosszú szőkés hajam van, arcom átlagos, nincs rajtam sok smink, természetes hatást kedvelem meg az áll jól. Az alakom viszont katasztrófa, mellem semmi, sajnos nekem tényleg semekkora, nem B-s, sőt még az AA-s melltartó is nagy kicsit. Szóval tényleg semmi :(. Ellenben ezzel nem vagyok túl vékony, combom van, viszont a fenekem szintén kicsi és lapos. Próbáltam hízni, de csak a hasamra ment, sehová máshova. Nem tudom, mit csináljak ezzel, ha hizok mellre és fenékre semmi nem megy. Próbálok nőiesen öltözködni, de úgy is látszik, hogy semmi nőiesség nincs. Lehet az alakom a probléma?
Szóval előzőre visszatérve barátkozni szeretek, nem vagyok bezárkózott, ha hívnak nem kifogásokat keresek, hanem megyek velük, de még se történik semmi. Soha nem volt még barátom, és már bánt, hogy 21 éves vagyok, más már több kapcsolaton túl van, én meg...
Kérlek segítsetek mit csináljak, nem csak olyan kérdést várok, hogy majd egyszer úgyis lesz, hanem hogy min változtassak? Ahogy csinálom eddig, ezek szerint nem jó...
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Nem vagy nekik kihívás. Azt hittem a mérnöki szakot azért választottad, hogy az egyik legjobb női mérnők váljon belőled. Az írod nyított vagy, ez jó, de nem akkor, ha beakarsz pasizni. Mindig elérhető vagy számukra, semmi nőies hiszti "Nincs egy rongyom sem, amit felvegyek! Sehova sem megyek!"
Teljesen más lehet a kisugárzásod, így szűzként, még a járásod sem lehet szexis. Csetlik-botlik.
Nem bme-s vagy? Mert az ottani fiúk nem csajozós gépek xd
Amúgy én elérhető vagyok pesti és szingli 22 😘 szeretem az okos lànyokat szóval dobhatsz privit ha gondolod
A kérdésre visszatérve nem hiszem hogy a külsőddel lenne a gond mert ahogy előttem is mondtàk a legtöbb làny el kell ha àtlag alatti a kinézete is inkàbb a zàrkozotsàgot mondanàm de így nehéz megmondani
Én 22 éves fiú vagyok, és nekem sem volt még kapcsolatom, sokszor én is úgy érzem hogy nem is lesz.
Ha gondolod írj nekem, beszélgethetünk:)
Barátnőnek olyan lánynak örülnék a legjobban akinek még szintén nem volt kapcsolata:)
Érdekes, én is úgy kezdtem mérnök szakot (BME-n) hogy soha nem volt még barátom és nálad sokkal pocsékabbul nézek ki, ennek ellenére mégis lett valaki. Először haverok voltunk, nagyon sok időt töltöttünk együtt, kettesben voltak egyetemen kívüli programjaink, de akkor még egyikünknek sem jelentett semmit, aztán átsegítettem egy nehéz időszakon, és nagyon közel kerültünk egymáshoz. Aztán össze is jöttünk.
Szóval a saját példámból kiindulva, egyeltalán nem lehetsz reménytelen. Ha van valaki, aki tetszik, és tudod hogy nincs barátnője, akkor nyugodtan közeledj felé. Már ha egy nagyon közeli barátságot ki tudtok alakítani, az nagyon jó. Amúgy az egyik probléma az lehet, hogy ilyen helyen szinte minden lánynak van barátja, úgyhogy sokan lehet hogy elkönyvelik, hogy neked is van, és nem is mernek próbálkozni.
Na most akkor le írom az én tapasztalatomat. Nekem voltak barátaim, minden féle fajta ember. Sokat tesz a kisugárzás. Ha el mész egy pasi mellett aki tetszik de akár írásba is tud működni, nálam be vált általában érezd hogy mi rajtad a szexy. Ne azt, hogy mi nem szép.
Biztosan van olyan stílusú ruha amivel sokat tudsz csalni egy jó boltban segíthetnek ebben. Aztán ha rájössz mi á jól könnyebb dolgod lesz, de mindenképp érd el, hogy valamit szépnek érezz magadon mert biztosan van valami.
Egy normális pasinak lehet pontosan az fog tetszeni, hogy nem volt senki ergo nem adod magad könnyen, de ha az a valaki nagyon megtetszik neked azért képes vagy sokmindent meg tenni persze határokon belül. Érezd magad nőnek, igazi nőnek. Ha tudsz kérj segítséget lehetőségeidhez mérten már egy fodrász, egy sminkes vagy egy két szép ruha esetleg kozmetikus csodákra lehet képes, emellett járj edzeni vagy legalább töltsd le a kalória ázik alkalmazást ami ingyenes és tényleg sokat tud segíteni.
Ha van bármi kérdésed írj bátran próbálok segíteni. Puszi 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!